Adidas teamkleding voor voetbalclubs en voetbalteams

Wij zijn één van de grootste leveranciers van Nederland op gebied van teamkleding. Bij ons kun je voetbalkleding bestellen van allerlei merken dat gaat van Nike naar Hummel van Jako naar Erima en van Stanno naar Adidas.

In dit blog kun je lezen waarom Adidas een goede keus is voor voetbal teamkleding en hoe je dit kunt bestellen.

adidas voetbalkleding

Waarom kiezen voor Adidas teamkleding?

Adidas is één van de oudste en grootste sportmerken van de wereld. Vele beroemde sporters en voetballers droegen en dragen kleding en schoenen van het Duitse merk. Ook worden veel profvoetbalclubs door Adidas gesponsord. Als amateurvereniging kun je ook Adidas teamkleding voor voetbal bestellen. Maak je de keus voor dit merk, dan weet je zeker dat je kwaliteit krijgt. Adidas produceert bovendien zeer mooie tenues in verschillende kleurstellingen en combinaties.

Waaruit bestaat Adidas teamkleding voor voetbal

Een tenue is de basis van Adidas teamkleding voor voetbal. Maar de clubleden spelen natuurlijk niet alleen wedstrijden. Zonder trainingskleding is goede teamkleding daarom niet compleet. Natuurlijk horen daar ook sporttassen bij. Een goed idee is om deze tassen te laten voorzien van naam of rugnummer.

Hoe kun je Adidas teamkleding voor voetbal bestellen?

Adidas teamkleding kun je bestellen via Bols Teamwear. Wij zijn een specialist op gebied van teamkleding. Bij ons kun je namelijk kleding van alle mogelijke sportmerken bestellen, dus ook van Adidas. Ook kunnen wij de kleding bedrukken, wij voeren dat uit in onze eigen drukkerij. Als je sponsornaam, clublogo en rugnummers op de teamkleding wilt laten drukken, dan zijn wij de aangewezen partij. Wij leveren teamkleding en bedrijfskleding door heel Nederland.

Wil je Adidas teamkleding voor voetbal bestellen? Of wil je weten welke mogelijkheden Adidas kan bieden op gebied van clubkleuren en tenues? Vul dan het offerteformulier in! Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl