All season jack kopen en bedrukken

Bols Teamwear levert alle mogelijke kledingstukken aan verenigingen, clubs, instellingen en bedrijven. All-season jassen zijn namelijk zeer geschikt als teamkleding, bijvoorbeeld voor een wandelclub, medewerkers die veel buitenactiviteiten uitvoeren of bijvoorbeeld reisbegeleiders.

Een all-season jas is uiterst functioneel, want je kunt de jas het gehele jaar dragen, de naam zegt het al. Daarnaast heeft zo’n jas voldoende zakken waardoor het heel handig is voor mensen die buiten werken en daarbij voldoende bergruimte nodig hebben.

In dit blog kun je lezen wat een all-season jas precies is en waar je terecht kunt als je meerdere van deze herenjassen wilt bestellen.

4 season jas kopen en bedrukken

Wat is een all-season jas?

Een all-season jas is een jas die het hele jaar gedragen kan worden. In de zomer dragen de meeste mensen alleen maar een jas als het regent en/of wanneer er een harde wind staat. De all-season jas is geheel water- en winddicht. Daarnaast is zo’n jas niet dermate gevoerd dat je gaat zweten tijdens de zomermaanden. In de rest van het jaar is het handig om een jas te hebben die veel weersinvloeden aankan.

Een all-season jas is dan zeer geschikt. Alleen als het echt koud is, dus wanneer het vriest, kun je beter een dikkere winterjas gaan dragen. Het feit dat all-seasons jassen wind en regen tegenhouden zorgt ervoor dat je niet snel zult afkoelen als je de jas draagt.

Een all-season jas geschikt voor meerdere acitiviteiten

Een ander groot voordeel van een all-season jas is dat ze een groot ademend vermogen hebben. Hierdoor zul je niet snel gaan zweten in de jas als je actief bezig bent. Zweten kan er namelijk voor zorgen dat je sneller afkoelt als je even rust neemt of stil zit. Deze jassen zijn daarom uitermate geschikt voor mensen die buiten actief zijn, denk dan aan een hoveniersbedrijf, outdoor begeleiders, trainers, reisleiders, wandelgroepen etc.

Wil je de all-season jas voor heren bestellen voor jouw bedrijf? Laat deze dan ook bedrukken met de naam van het bedrijf! Dat kan op de rug van de jas, maar bijvoorbeeld ook op één van de vele zakken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een subtiel logo op de borst.

All-season aanschaffen

Op zoek naar een geschikte all-season jas voor heren in jouw bedrijf? Bols Teamwear kan vele soorten jassen leveren van welk merk dan ook. Wij zijn één van de grootste leveranciers van Nederland op gebied van teamkleding. Geen klein online assortiment met beperkte keuzes, nee alles is mogelijk bij ons!

Daarnaast beheren wij een eigen drukkerij waarin we de kleding kunnen bedrukken met naam, afbeelding of logo. Bestel de jassen daarom bij ons, hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen. Voor eenvoudige vragen kun je de chat-functie op de website gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl