Bedrijfskleding en werkkleding voor timmermannen

Werkkleding voor een timmerman; ben jij daar naar op zoek voor medewerkers in je bedrijf? Bols Teamwear is een specialist op gebied van teamkleding en werkkleding. Wij leveren kleding aan verenigingen, bedrijven en andere instellingen.

Bouwbedrijven voorzien wij regelmatig van geschikte kleding. Voor de medewerkers in de bouw is het namelijk heel belangrijk om goede kleding te dragen.

De kleding voor timmermannen moeten aan bepaalde eisen voldoen, het moet sterk zijn, functioneel en bovendien comfortabel. Daarnaast zijn kledingstukken voor timmermannen meestal speciaal gemaakt zodat het veel opbergmogelijkheden heeft. In dit blog kun je lezen aan welke eisen de werkkleding voor timmermannen moet voldoen.

bedrijfskleding timmerman

Werkkleding voor timmermannen

Een timmerman kan gedurende een dag op verschillende plekken werken, zowel binnen als buiten. Het is daarom belangrijk dat de kleding die gedragen wordt daarop aangepast is. Als iemand buiten werkt dan zal dat vaak in koude of natte omstandigheden zijn. Een water- en winddichte jas is daarom onmisbaar.

De lagen die onder de kleding gedragen worden zijn tevens erg belangrijk. Zo bestaan er bijvoorbeeld T-shirts die Uv-stralen van de zon tegenhouden. Ook heel handig is om in laagjes te kleden, zodat je steeds een laag uit kunt trekken als je het warm hebt, of een laag aantrekken in geval van kou. Het belangrijkste kledingstuk van de timmerman is misschien wel de broek.

Veel zakken in de kleding zijn belangrijk

Werkkleding voor timmermannen zijn meestal voorzien van veel zakken. Je kunt dan denken aan broeken, overalls en vesten. Een timmerman heeft tijdens een dag nogal wat gereedschap nodig. Het zou onwerkbaar zijn als hij steeds zijn gereedschap terug in zijn gereedschapskist zou moeten leggen. Daarom moet de kleding voorzien zijn van veel opbergmogelijkheden.

De werkbroek is dan een ideale oplossing. Je kunt er van alles in kwijt, schroevendraaiers, potlood, mes, rolmaat, hoeken, beitel, spijkers, duimstok etc. Het is handig om dat allemaal bij de hand te kunnen hebben wanneer je bijvoorbeeld op een steiger aan het werk bent. Werkbroeken voor timmermannen zijn bovendien meestal uitgevoerd met een lus voor de hamer.

Timmerman kleding bestellen

Bols Teamwear weet als geen ander dat werkkleding voor een timmerman functioneel moet zijn. Zo weten wij dat een timmerman vaak werk op zijn knieën doet. Het is daarom zeer gewenst dat een werkbroek voor een timmerman voorzien is van kniezakken waar kniebeschermers in gedaan kunnen worden. Als je zulke broeken wilt aanschaffen, denk dan goed aan de lengtemaat zodat de kniebeschermers op de juiste plek komen te zitten.

Wil jij geschikte werkkleding voor een timmerman aanschaffen? Bestel het dan bij Bols Teamwear. Wij kunnen allerlei soorten werkkleding en teamkleding leveren, bovendien doen we dat door heel Nederland. Weet je precies wat je nodig hebt of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het offerteformulier in. Voor vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl