Horeca Bedrijfskleding

Op zoek naar Horeca bedrijfskleding? Denk dan eens aan Bols Teamwear! Wij leveren namelijk alle soorten kleding voor verenigingen, bedrijven en (overheid) instanties. Hierbij kun je denken aan sweaters, polo’s, werkjassen, overalls en natuurlijk horeca kleding. Standaard zijn de horeca kledingstukken niet van een logo voorzien, maar ook daarvoor kunnen wij zorgen.

Hoe kom ik aan horeca bedrijfskleding?

Voor een bedrijf is het heel aantrekkelijk om bedrijfskleding voor hun medewerkers te verzorgen dat voorzien is van een logo. De uniformiteit van de kleding zorgt al voor herkenbaarheid, dit wordt nog eens versterkt door het logo.

Een leverancier van bedrijfskleding kan vaak alle soorten horeca kleding leveren. Voor het printen van een logo op de kleding zoeken ze echter vaak een externe partij. Dat geldt niet voor Bols Teamwear, wij beheren namelijk een eigen drukkerij. Hier kunnen wij alle soorten horeca kleding van een logo voorzien. Wij drukken al jarenlang verschillende kledingstukken, wij hebben dan ook veel ervaring. Het logo zal daarom zeer professioneel op de kleding geprint worden.

horeca kleding met logo

Op wat voor manier wordt een logo op kleding gezet?

Drukken is een manier om een logo op kleding te zetten, veel bedrijven kiezen hiervoor. Je kunt er echter ook voor kiezen om een logo te laten borduren op kleding. Dit levert een wat luxere uitvoering op van het logo. Dit is bijvoorbeeld een hele goede keus voor de kleding van gastheren, serveersters of kelners. Deze medewerkers zijn als het ware het visiteplaatje van jouw bedrijf. Hun kleding moet er natuurlijk altijd zo goed mogelijk uitzien.

Horeca kleding met logo

Ben je op zoek naar horeca kleding met een logo? Kies dan voor Bols Teamwear! Bij ons kun je allerlei geschikte horeca kleding vinden. Jij zoekt, wij leveren! Dat doen we door heel Nederland, wij kunnen jouw opdracht indien gewenst op locatie afleveren, zoals in een restaurant of zaal.

Als je een bestelling wilt doen dan kun je dat via de website doen. Maak je wensen kenbaar via het offerteformulier en wij doen de rest. Het logo kun je laten printen of borduren, geef dit ook aan in je wensen. Heb je vragen? Maak dan gebruik van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl