Bedrijfspolo bedrukken

Wil je een bedrijfspolo bedrukken? Ben je van plan om meerdere polo’s te bestellen voor alle medewerkers in jouw bedrijf? Besteed dit dan uit aan Bols Teamwear.

Wij zijn een specialistisch bedrijf in teamkleding en bedrijfskleding. Vele verenigingen en bedrijven bestellen hun kleding bij ons. De meeste kiezen ervoor om de kledingstukken ook te laten bedrukken.

Een polo is een zeer geschikt kledingstuk als werkkleding. In dit blog kun je lezen waarom, voor welke bedrijven ze dan geschikt zijn en wat voor polo’s je kunt laten bedrukken.

bedrijfspolo en werkpolo

Voor wie zijn bedrijfspolo’s geschikt?

De polo is een kledingstuk dat al vele jaren bestaat. Oorspronkelijk komt de polo uit India, waar het gedragen werd door mannen die aan de sport polo deden. Daarna werd het shirt door de Engelsen in Europa geïntroduceerd, waar het vooral door rijke mensen werd omarmd. Het duurde niet lang voordat ook de Amerikanen daarna het kledingstuk gingen dragen. De populariteit van de polo nam toen alleen maar toe. Het ontwerp van de polo is simpel; een shirt met korte mouwen en een kraag met twee of drie knoopjes.

Misschien komt het door zijn eenvoudige ontwerp dat de polo zo geschikt is als bedrijfskleding. Het is een kledingstuk dat zeer prettig draagt en sportief maar ook tegelijk netjes oogt. Daarom past de polo ook bij zoveel verschillende bedrijven als bedrijfskleding. Heb je een productiebedrijf? Polo’s passen er prima bij! Een onderhoudsbedrijf? Een fysiotherapiepraktijk? Een horecabedrijf? De polo kan altijd, zeker als deze ook nog eens bedrukt is. Een polo is bovendien voor mannen en vrouwen geschikt.

Wat voor bedrijfspolo kan ik laten bedrukken?

Als je op zoek bent naar een bedrijfspolo om te bedrukken, dan zul je waarschijnlijk eerst op zoek gaan naar een leverancier van polo’s. Heb je er één gevonden die de polo’s kan leveren waar jij naar op zoek bent? Dan moet je daarna op zoek naar een goede textieldrukkerij. Hoe handig zou het zijn als er een bedrijf bestond die polo’s van alle mogelijke merken kan leveren en deze ook nog eens zelf kan bedrukken?

Bedrijfspolo bedrukken en bestellen

Bols Teamwear is dé specialist in Nederland op gebied van teamkleding en bedrijfskleding. Bij ons kun je werkelijk alles bestellen wat je maar nodig hebt. Het maakt niet uit wat voor kleding of van welk merk, wij leveren het. Dat doen we door heel Nederland, ook op locatie als je dat wenst. Het bedrukken van kleding voeren wij uit in onze eigen drukkerij. Zodoende kunnen we snel werken en leveren.

Wil je bedrijfspolo’s bedrukken en bestellen? Vul dan het offerteformulier op onze website in. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN