Bedrijfsshirt bedrukken

Bedrijfsshirt bedrukken; ben jij op zoek naar een bedrijf die dat kan uitvoeren? Heb je meerdere bedrijfsshirts nodig voor medewerkers? Bestel deze dan bij Bols Teamwear!

Ons team met enthousiaste medewerkers zorgt dagelijks voor het bedrukken en leveren van teamkleding, bedrijfskleding en uniformen aan verenigingen, bedrijven en (overheid) instellingen.

In dit blog kun je lezen wat we verstaan onder bedrijfsshirts en welke bedrukt kunnen worden.

bedrukken werkshirt

Wat voor soorten bedrijfsshirts bestaan er?

Het woord shirt is een algemene naam voor T-shirts en shirts met lange mouwen. Deze kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten textiel. Je kunt shirts bestellen van katoen, wol of een synthetische stof. De keus voor de stof lijkt misschien niet zo belangrijk; maar voor sommige bedrijven kan dat wel belangrijk zijn.

Als jij een bedrijf hebt waar de medewerkers hard moeten werken en daardoor regelmatig zweten, dan kun je beter shirts van synthetisch materiaal aanschaffen. Deze ademen beter en drogen sneller, waardoor het prettiger is om te dragen.

Bedrijfsshirts zijn van veel verschillende merken te krijgen, in allerlei verschillende modellen en kleuren. Het is geheel aan jou voor welk shirt je kiest. Misschien is het een goed idee om de medewerkers te laten kiezen. Of om ze een keus te laten maken uit een aantal verschillende opties.

Welke bedrijfsshirts kun je laten bedrukken?

Het bedrukken van kleding wordt al jarenlang gedaan, ook Bols Teamwear heeft er jarenlange ervaring in. Bedrukken van textiel kan op verschillende manieren worden gedaan, met zeefdruk, digitaal of met een hittepers. De techniek is dusdanig verbeterd in de afgelopen jaren, dat we nu werkelijk alle kledingstukken kunnen bedrukken. Petten, jassen, blouses, truien of shirts; het kan allemaal bedrukt worden.

De meeste bedrijven kiezen ervoor om hun naam op het shirt te laten bedrukken. Wist je dat bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is als je bedrukking op de kleding groot genoeg laat aanbrengen? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het subtieler te houden als je dat mooier vindt. Kies er dan voor om de naam van het bedrijf klein te laten drukken of kies voor een logo op de borst. Je zou deze ook kunnen laten borduren! Dit geeft een heel luxe en exclusief resultaat, bovendien is het zeer duurzaam.

Waar kan ik een bedrijfsshirt bedrukken?

Bij Bols Teamwear kun je alle mogelijke shirts bestellen die je wenst. Lange mouw of korte mouw, van welk materiaal dan ook, van alle mogelijke merken, in alle kleuren en modellen. Wij leveren kleding aan bedrijven, verenigingen en instellingen door heel Nederland. Het bedrukken van de kleding voeren wij zelf uit in onze eigen drukkerij. Op zo’n manier kunnen wij snel werken, leveren en kunnen we een voordelige prijs rekenen.

Wil je bedrijfsshirts bedrukken en bestellen? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl