Blouses en overhemden bedrukken

Blouses bedrukken, wil je dat laten doen door een kleding drukkerij? Het best kun je dan kiezen voor een drukker die ook de blouses kan leveren. In de meeste gevallen is dat veel voordeliger dan twee afzonderlijke bedrijven benaderen.

Bols Teamwear is één van de grootste leveranciers van zogenaamde teamkleding. Dat is kleding die gedragen wordt door meerdere mensen in een team. Dat kan gaan om medewerkers van een bedrijf, ambtenaren van een overheidsinstelling of vrijwilligers van een school of andere instelling. Wij leveren echter niet alleen de kleding, wij kunnen de verschillende kledingstukken ook zelf bedrukken, zoals bijvoorbeeld blouses.

blouses bedrukken

Kun je ook blouses bestellen als bedrijfskleding?

Bij bedrijfskleding denken veel mensen aan uniformen, werkkleding voor bouwvakkers of kleding voor mensen in de zorg. Teamkleding wordt echter in veel meer bedrijfstakken gedragen. Voor bepaalde beroepen zijn blouses daarom ook zeer geschikt als bedrijfskleding. Je kunt dan denken aan medewerkers in de horeca, een mooie nette blouse of overhemd voor een serveerster of kelner is natuurlijk onmisbaar.

Andere voorbeelden van beroepsgroepen die een blouse dragen tijdens het werk zijn hostesses, winkelmedewerkers, kassières, medewerkers bij evenementen, gastvrouwen en heren etc.

Blouses en overhemden worden ook veel gedragen door medewerkers in de beveiliging. Een blouse heeft een nette uitstraling. Dit wordt nog eens versterkt als iedereen in een team dezelfde blouse draagt. Zeker wanneer deze bedrukt is met een logo of naam van het bedrijf.

Waarom blouses bedrukken?

Je kunt je afvragen waarom je blouses voor je medewerkers zou laten bedrukken. Het staat op zich toch al netjes? Toch heeft een logo of naam op de blouse echt een meerwaarde. Herkenbaarheid en naamsbekendheid is heel belangrijk. Mensen worden consumenten als ze je naam kennen en ze zich met je kunnen identificeren. Kennen doet vertrouwen en vertrouwen doet kopen. Een logo op een blouse lijkt heel subtiel, maar het blijkt toch echt een groot effect te hebben.

Wat voor blouses kan ik bestellen?

Bedrijfskleding wordt steeds meer gemaakt, bovendien vaak mooier en kwalitatief beter. Er zijn daarom enorm veel mogelijke keuzes te maken. Niet alleen wat vorm en ontwerp betreft, maar ook in welke kleur je de blouses wilt. Er bestaan enorm veel merken die bedrijfsblouses produceren, vaak speciaal ontworpen voor bepaalde beroepsgroepen.

Blouses bedrukken door Bols Teamwear

Bols Teamwear? Leveren die niet alleen sportkleding? Het antwoord daarop is simpel: Nee, wij kunnen alle mogelijke kleding leveren die jij maar nodig denkt te hebben. Je kunt ons daarom ook zien als dé specialist op gebied van teamkleding. Naast het leveren van kleding, bedrukken wij deze naar wens in onze eigen drukkerij. Dat levert je meerdere voordelen op; korte lijnen dus snelle levering en een voordelige prijs!

Wil je blouses bestellen en laten bedrukken? Kies dan voor ons! Een opdracht maak je aan door het offerteformulier in te vullen. Voor simpele vragen kun je de chat-functie gebruiken, in alle andere gevallen kun je ons mailen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN