Clubkleding laten bedrukken

Wil je club kleding laten bedrukken?

Kies dan voor een specialistisch bedrijf dat de kleding kan bestellen en ook kan bedrukken! Anders moet je op zoek naar twee afzonderlijke bedrijven. Dit kan niet alleen een lastige zoektocht opleveren, het zal ook voor hogere kosten zorgen.

In dit blog kun je lezen wat voor sportkleding je allemaal bij Bols Teamwear kunt bestellen.

clubkleding bedrukken

Voor wat voor sportclubs kan je kleding bestellen bij Bols Teamwear?

Bols Teamwear kun je zien als dé specialist in Nederland op gebied van teamkleding. Dat wordt je natuurlijk niet zomaar. Wij leveren sportkleding aan meer dan 35 verenigingen, daarnaast leveren we ook nog eens werkkleding en teamkleding aan maar liefst 250 klanten. Deze klanten kiezen voor ons om hele goede redenen.

De eerste reden is dat wij alles kunnen leveren wat er maar aan kleding bestaat. Ja, je leest het goed, alles! Wij willen onze klanten echt van dienst zijn, dat betekent dat we ze kunnen leveren wat ze nodig hebben of verlangen. Dat gaat dus ook op voor club kleding. Wat voor club het ook is, en wat voor kleding je daar ook voor nodig hebt, wij kunnen het leveren! Je vindt bij ons alle mogelijke sportmerken, van Nike en Adidas tot Hummel, Erima, JAKO, Robey,, Craft en Agu en nog veel meer.

Een andere belangrijke reden waarom klanten voor ons kiezen is omdat wij een eigen drukkerij beheren.

Clubkleding bedrukken

Ja dus! Wij beheren al jarenlang een eigen drukkerij waarin we allerlei kledingstukken van namen, afbeeldingen, logo’s of rugnummers voorzien. De meeste sportverenigingen willen hun kleding bedrukt hebben, of in ieder geval een logo van de club op de kleding. Onze eigen drukkerij geeft ons vele voordelen.

Zo hoeven wij bijvoorbeeld het bedrukken niet uit te besteden aan een externe partij. Daardoor kunnen we sneller werken, de levertijd aan onze klanten kunnen we zo kort mogelijk houden. Dat levert onze klanten trouwens nog een voordeel op; een scherpe prijs.

Hoe wordt de club kleding bedrukt?

Wij werken meestal met grote opdrachten. De meest geschikte methode om dan kleding te bedrukken is digitaal of via een zeefdruk. Wij maken het meest gebruik van de zeefdruk methode, volgens ons geeft dit het beste resultaat. De inkt wordt namelijk heel dik en mooi op het textiel gedrukt. Hierdoor blijft het lang zitten en blijft het mooi, een duurzame keuze dus.

Mocht dit niet zijn wat je nodig bent. Geen probleem. Bols Teamwear kan je ook kleding sublimeren. Benieuwd wat het beste bij je past? Geef dan je wensen aan ons door dan zullen we een passend advies voorleggen.

Club kleding bedrukken

Heb je club kleding nodig voor een vereniging en wil je deze laten bedrukken? Bestel het dan bij Bols Teamwear! Wil je een bestelling doen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Vul dan het offerteformulier in.

Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN