Erima sportkleding bestellen en bedrukken

Ben je daar naar op zoek? Bestel deze dan bij Bols Teamwear!

In dit blog kun je lezen wat voor kleding jouw werknemers nodig hebben tijdens hun werkzaamheden, wat het voordeel is van bedrijfskleding en wat wij je nog voor extra voordelen kunnen bieden.

erima kleding

Wat voor kleding heb je nodig voor werk in de bouw?

Waarschijnlijk is er geen andere beroepssector waarbij het zo belangrijk is wat voor kleding er gedragen wordt. Er bestaan zelfs bepaalde wettelijke normen voor beschermende kleding voor bepaalde taken in de bouw. Dat geldt bijvoorbeeld voor mensen die werken met chemicaliën en voor elektromonteurs.

In de meeste gevallen moet de kleding echter functioneel en beschermend zijn. Een bouwvakker werkt hard en meestal in de buitenlucht, dus de kleding moet kou tegenhouden, maar ook goed ademend werken. Daarnaast werken bouwvakkers vaak in het donker, reflecterende toepassingen op de kleding zijn dan onmisbaar.

Bouwvakkers kunnen het beste hun kleding in laagjes dragen. Dat betekent een werkbroek, een basis shirt, een jack of sweater daaroverheen en natuurlijk geschikte schoenen en een helm. De jas die gedragen wordt hangt dan af van het jaargetijde. Voor de koude en regenachtige dagen is een hardshell jas het meest geschikt, op milde dagen volstaat een softshell jas. Hierin is het zeer prettig werken vanwege de flexibiliteit van het materiaal. Bovendien is het waterafstotend, winddicht en ademend.

Wat is het voordeel van bedrijfskleding voor de bouw?

Wat vind jij er beter uitzien? Een bouwplaats vol met medewerkers die in dezelfde herkenbare kleding lopen, of een bouwplaats waar iedereen in zijn eigen kloffie loopt? Dat is duidelijk toch? Dus waar kies jij voor? Buitenstaanders kijken ook zo naar de medewerkers. Het staat gewoon mooier als iedereen op een bepaalde werkplek dezelfde kleding draagt. Dat oogt professioneel en geeft vertrouwen aan misschien wel toekomstige klanten.

Als je daarnaast de kleding ook nog laat bedrukken met een naam of logo van het bedrijf, dan zorgt de kleding tevens voor naamsbekendheid.

Bedrijfskleding voor de bouw

Bols Teamwear is één van de grootste leveranciers van werkkleding en teamkleding in Nederland. Maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten voorzien wij van goede en mooie teamwear. Zoek jij kwalitatief goede bedrijfskleding voor de bouw? Bestel deze dan bij ons! Wij kunnen alles leveren wat jij nodig hebt voor de medewerkers.

Wij beheren ook een eigen drukkerij. Als je ervoor kiest om bepaalde kledingstukken te laten bedrukken, dat voeren wij dat zelf uit. Op zo’n manier kunnen wij snel leveren en een scherpe prijs rekenen. Wij leveren teamkleding door heel Nederland.

Een bestelling doe je door het offerteformulier op onze website in te vullen. Voor eventuele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl