Erima voetbalshirts kopen

Erima voetbalshirts, heb je hier interesse in?

Als je op zoek bent naar een voetbaltenue, dan zul je zien dat de mogelijkheden enorm zijn. Had jij van de voren gedacht dat er zoveel verschillende merken bestonden? Iedereen kent de twee bekende merken, Nike en Adidas, maar naast deze grootheden bestaan er vele andere merken die sportkleding van hoge kwaliteit produceren. Eén van die merken is Erima, een prachtig Duits merk met een lange geschiedenis.

In dit blog kun je alles lezen over Erima en waarom het een goede keus is als je op zoek bent naar voetbalshirts.

erima voetbalshirt kopen

Wat voor merk is Erima?

Sinds 2008 is Erima enorm in opkomst in de wereld van sportkleding. Het merk bestaat echter al veel langer, sterker nog, het is het langst bestaande sportmerk ter wereld! Het merk werd namelijk al in 1900 opgericht, maar heette toen nog R. Wehrstein & Co. Het maakte toen sportkleding voor turnen, atletiek en schermen.

In 1936 werd het merk overgenomen door Erich Mak, deze veranderde de naam in Erima, een samenstelling van zijn voor- en achternaam. Het merk concentreerde zich daarna vooral op het produceren van voetbal, handbal en zwemkleding. Tussen 1960 en 1980 was Erima, naast Adidas, het meest gedragen merk door voetbalclubs in de Bundesliga. In 1974 werd het Duitse elftal zelfs wereldkampioen in tenues van dit merk.

Hierna werd het merk overschaduwd door opkomende andere merken zoals Adidas en Nike. Vanaf 2000 komt hier echter verandering in, vooral door de opkomst van teamkleding. Steeds meer sportverenigingen kiezen ervoor om hun al hun leden in dezelfde kleding te steken. Merken als Hummel, het Nederlandse Masita en ook Erima duiken in deze markt. Tegenwoordig is Erima weer een grote speler op gebied van sportkleding en voetbalshirts.

Erima voetbalshirts

Erima produceert hoogwaardige voetbalshirts in verschillende types, kleuren, maten en materialen. Er zijn voetbalshirts voor kinderen, dames en heren. Daarnaast kun je kiezen voor voetbalshirts met lange mouwen voor buiten en shirts met korte mouwen voor zaalvoetbal of voor warme dagen. Deze zijn van speciaal materiaal gemaakt waardoor ze zeer goed ademen.

De kleuren van de shirts zijn natuurlijk belangrijk voor jouw vereniging. Erima produceert voetbalshirts in veel verschillende kleuren en combinaties. Voor een compleet beeld van de mogelijkheden kun je het best contact opnemen met een specialist zoals Bols Teamwear.

Erima voetbalshirts kopen

Erima is een merk dat al heel lang bestaat, het is één van de grootste fabrikanten van sportkleding in de wereld. Hun voetbalshirts werden en worden door vele voetbalclubs gedragen, amateurs en profs. Wil je ook Erima voetbalshirts voor jouw vereniging? Bestel ze dan bij Bols Teamwear.

Wij zijn dé specialist op gebied van teamkleding in Nederland. Wij leveren kleding aan maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten. Naast het leveren van de kleding door heel Nederland, kunnen we de kleding ook bedrukken in ons eigen atelier. Dus wil jij logo’s, rugnummers en/of sponsornaam op de voetbalshirts laten drukken? Dan kunnen wij dat ook voor jou verzorgen. Mooie shirts inclusief bedrukking, waar anders kun je dat vinden?

Het enige wat je hoeft te doen is het offerteformulier in vullen. Voor eenvoudige vragen kun je gebruik maken van de chat-functie op de website.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl