Fietskleding bedrukken

Zoek je naar een bedrijf dat fietskleding kan bedrukken? Zoek dan niet verder!

Bols Teamwear kan namelijk alle soorten fietskleding leveren, van werkelijk alle merken die jij maar verlangt. Bovendien kunnen wij deze kleding in onze eigen drukkerij voorzien van logo, naam of afbeelding. Dit levert jou een aantal voordelen; snelle levering en een voordelige prijs!

In dit blog kun je lezen wat voor voordelen het bedrukken van fietskleding nog meer heeft. Daarnaast vertellen we wat voor kleding je kunt laten bedrukken en hoe je de kleding kunt bestellen.

fietskleding bedrukken

De voordelen van het bedrukken van fietskleding

Fietskleding bestaat uit vele verschillende kledingstukken zoals shirts, korte en lange broeken, jassen, petten, handschoenen, onderkleding etc. Als je aan fietskleding denkt, dan zie jij waarschijnlijk ook onmiddellijk een wielrentenue voor je. Deze zijn vaak prachtig gestyled in mooie en gedurfde kleurencombinaties, die wielrenners rijden er vaak hip bij. Maar zo’n prachtig tenue zonder naam, dat ziet er toch een beetje kaal uit, vind je niet?

De naam van een sponsor of wielerrenclub op fietskleding zorgt voor veel naamsbekendheid en herkenbaarheid. Het is daarom zeer aanlokkelijk voor clubs of bedrijven om fietskleding te laten bedrukken. Dit kun je laten doen door een kledingdrukkerij. Je kunt echter ook op zoek gaan naar een specialistisch bedrijf dat de fietskleding kan leveren en deze zelf kan bedrukken.

Wat voor fietskleding kan ik laten bedrukken?

In principe kan alle kleding bedrukt worden, dat geldt ook voor fietskleding. Meestal wordt er echter voor gekozen om de kledingstukken te bedrukken die het meeste opvallen. Voor de meeste sporten geldt dat het bovenlichaam het meest opvalt. De kleding dat op het bovenlichaam gedragen wordt, zoals shirt of jas, wordt daarom bedrukt.

Bij fietsen gelden dan andere regels dan bij bijvoorbeeld voetbal, handbal of hardlopen, omdat een fietser een voorovergebogen houding heeft tijdens het fietsen. Daarom wordt er vaak gekozen om de zijkanten van de fietsbroek en de schouders en bovenarmen van het shirt van wielrenners te bedrukken.

Natuurlijk kun je een naam of logo ook op de rug of borst van een jas of shirt laten drukken. Dit zal evengoed vaak opvallen als je bijvoorbeeld even rust neemt tijdens het fietsen.

In dit artikel bespreken we het bedrukken van fietskleding. Een goede mogelijkheid echter in de meeste gevallen wordt fietskleding gesublimeerd. Een duurzame oplossing aangezien de sponsorlogo's, namen of iets dergelijks dan in de stof zitten verwerkt hierdoor kan het ook niet los weken of iets dergelijks.

Fietskleding bestellen

Bols Teamwear levert al jarenlang allerlei soorten kleding aan verenigingen en bedrijven. Naar wens bedrukken wij deze kleding zelf in onze eigen drukkerij. Wil jij fietskleding laten bedrukken? Kies dan voor Bols Teamwear. Wij kunnen kleding leveren van werkelijk alle merken, zoals Forte, Craft, Gore, Agu, Rogelli etc. Een opdracht maak je aan door het offerteformulier in te vullen. Wij leveren de kleding door heel Nederland, eventueel op locatie als je dat wenst.

Heb je vragen tijdens het bestellen? Maak dan gebruik van de chat-functie, maar je kunt ons ook altijd mailen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl