Gele hesjes met opdruk bestellen

Wil je gele hesjes kopen?

Bols Teamwear kan allerlei soorten en maten gele hesjes leveren. Bovendien kunnen wij deze hesjes zelf bedrukken met een naam of logo.

Wist je dat gele hesjes in sommige gevallen verplicht zijn? In dit blog kun je lezen voor wie en wanneer dat geldt. Verder vertellen we wanneer het verstandig is om een geel hesje te gebruiken en hoe je ze bij ons kunt laten bedrukken en bestellen

gele veiligheidshesjes kopen

Wanneer moet je gele hesjes gebruiken?

Voor sommige doelgroepen is het gebruik van een geel hesje wettelijk verplicht in bepaalde situaties. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan wegwerkers, vuilnisophalers, politieagenten bij controles en verkeersregelaars bij evenementen. Gele hesjes worden veel vaker gebruikt door bepaalde beroepsgroepen, maar dan zijn ze niet verplicht.

Het doel van het hesje is natuurlijk om op te vallen voor andere verkeersdeelnemers. Veiligheid is erg belangrijk in het verkeer, simpelweg een geel hesje dragen kan ervoor zorgen dat je niet aangereden wordt tijdens het werk. Het kan ernstige ongelukken daardoor voorkomen.

Gele hesjes voor privégebruik

In Nederland is het als burger niet verplicht om een geel hesje te dragen in het verkeer. In sommige landen ben je verplicht om gele hesjes in je auto te hebben. Deze moet je dragen in geval van een ongeluk of pech en je staat langs de weg. Veel mensen kiezen er echter voor om hun kinderen gele hesjes te laten dragen als ze naar school moeten wandelen of fietsen.

Dit is een heel verstandige keus. Ook voor vrijwilligers en begeleiders op scholen is het een goede keus om zo’n hesje te dragen. Er gebeuren namelijk veel ongelukken door de chaos die er bij het wegbrengen en ophalen van kinderen ontstaat. Een geel hesje dragen kan zo’n ongeluk voorkomen.

Voor wat voor bedrijven of instellingen zijn gele hesjes geschikt?

Gele hesjes zijn geschikt voor bedrijven en instellingen waarbij het belangrijk is dat mensen opvallen tijdens de werkzaamheden of activiteiten. Door het dragen van het hesje zijn mensen beter zichtbaar waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen. Voorbeelden van zulke bedrijven zijn opslagbedrijven, bouwbedrijven, wegenbouw, beveiligers, politieagenten, BHV medewerkers etc.

Gele hesjes kopen en bedrukken bij Bols Teamwear

Gele hesjes zijn in allerlei maten en types te krijgen. Er bestaan zelfs gele hesjes die een brandwerende functie hebben. Wil je als bedrijf of instelling gele hesjes kopen, bepaal dan voor wie ze bedoeld zijn en welke functie ze hebben. Je kunt de hesjes tevens laten bedrukken met een naam van het bedrijf of bijvoorbeeld met de functie van degene die het draagt. Voorbeelden hiervan zijn politie, brandweer, BHV, beveiliger, EHBO of bezoeker.

Bestel je gele hesjes bij Bols Teamwear! Dit kun je doen door het offerteformulier in te vullen. Voor vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl