Gepersonaliseerde werkkleding

Op zoek naar gepersonaliseerde werkkleding?

Bols Teamwear is al jarenlang een specialist op gebied van bedrijfskleding en teamkleding. Wij leveren alle mogelijke soorten bedrijfskleding door heel Nederland. Daarnaast bedrukken wij de kleding zelf in onze eigen drukkerij. Dat is één van de manieren om kleding te personaliseren.

Het personaliseren van werkkleding heeft een aantal belangrijke voordelen zoals naamsbekendheid, een professionele uitstraling, herkenbaarheid en een sterk groepsgevoel. In dit blog kun je lezen hoe werkkleding gepersonaliseerd kan worden en hoe je de werkkleding kunt bestellen.

gepersonaliseerde kleding

Hoe kun je werkkleding personaliseren?

Personaliseren kun je op meerder manieren bekijken. Werkkleding bestaat al heel lang, maar vroeger liepen medewerkers hoofdzakelijk in hun eigen werkkleding. De laatste jaren kiezen steeds meer bedrijven voor een soort uniformering op de werkvloer; iedereen loopt in dezelfde kleding. Deze kleding wordt dan verstrekt door het bedrijf zelf, bovendien staat vaak de naam van het bedrijf op de kleding. Dat is een vorm van personaliseren en zorgt voor een professionele uitstraling.

Je kunt echter ook op andere manieren werkkleding personaliseren, bijvoorbeeld door de kleding aan te passen aan de persoon of de functie van degene. Sommige medewerkers hebben misschien andere kledingstukken nodig, zoals bijvoorbeeld technici die antistatische polo’s moeten dragen of brandwerende kledingstukken voor lassers etc. Een overall met een andere pasvorm geldt ook als personaliseren. Vrouwen en mannen hebben nu eenmaal andere lichaamsvormen, het is veel prettiger werken in kleding dat goed is aangepast aan de persoon die het draagt.

De laatste manier van personaliseren van werkkleding is door het drukken van de naam van de drager op de kleding. De medewerkers van het bedrijf lopen dan wel in dezelfde kleding, maar zijn door hun naam dan wel afzonderlijk herkenbaar. In sommige beroepen wordt de functienaam van een persoon op de kleding gedrukt, dat zorgt weer voor meer herkenbaarheid voor omstanders.

Gepersonaliseerde werkkleding bestellen

Wil je gepersonaliseerde werkkleding bestellen voor je bedrijf? Bols Teamwear kan alle mogelijke werkkleding en teamkleding leveren. Wij bieden geen beperkt assortiment, maar leveren kleding van alle mogelijk merken.

In dit blog heb je kunnen lezen hoe je kleding voor jouw bedrijf kunt personaliseren. Naam of logo van het bedrijf op het shirt? Functies van medewerkers bedrukken? Speciale kleding voor speciale functies? Naam van de medewerker op de kleding? Aangepaste kleding voor verschillende medewerkers? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

In onze eigen drukkerij kunnen wij namen en logo’s op de kleding drukken. In principe kun je dat op alle mogelijke kledingstukken doen. Wij leveren onze opdrachten door heel Nederland. Wist je dat maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten bij ons kleding bestellen? Je kunt ons daarom zien als dé specialist van Nederland.

Word ook klant van ons, bestel nog vandaag, dan staan jouw medewerkers snel in gepersonaliseerde kleding! Je kunt een bestelling doen door het offerteformulier in te vullen. Voor simpele vragen maak je gebruik van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl