Hardloopkleding laten bedrukken

Ben jij op zoek naar een bedrijf die dat voor jouw vereniging of club kan uitvoeren?

Je kunt dan op zoek gaan naar een afzonderlijke drukkerij en leverancier van hardloopkleding, maar er bestaat een bedrijf dat beide diensten levert.

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamkleding. Wij leveren alle mogelijke kleding aan bedrijven, verenigingen en instellingen. Dat betekent sportkleding, maar ook werkkleding. Hardloopkleding is zeer geschikt om bedrukt te worden, natuurlijk met het logo van de vereniging en eventueel met de naam van de sponsor.

In dit blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn voor jouw atletiekvereniging of hardloopgroep.

hardloopkleding bedrukken

Welke merken?

Bijna alle grote merken fabriceren ook hardloopkleding, zoals Nike en Adidas. Daarnaast bestaan er vele andere merken die hardloopkleding produceren zoals Craft, Asics, JAKO etc. Al deze merken kun je laten bedrukken als je kiest voor de juiste leverancier. De keus voor de geschikte kleding ligt dan ook bij jou.

Je kunt deze keus laten afhangen van persoonlijke voorkeur of smaak, maar je zou ook kunnen kijken naar de mogelijkheden dat een bepaald merk biedt op gebied van kleur. De kleur van de kleding is meestal het belangrijkst voor sportverenigingen.

De verschillende merken bieden meestal dezelfde mogelijkheden wat hardloopkleding betreft. Shirts, tights, korte hardloopbroeken, jacks, sokken, petten, handschoenen, je kunt alles wat je nodig hebt voor hardlopen vinden bij deze merken. Er zit meestal weinig verschil tussen de merken op gebied van kwaliteit.

Hardloopkleding laten bedrukken?

Bols Teamwear kan je alle mogelijke hardloopkleding leveren die je maar wilt, van welk merk dan ook. Daarnaast kunnen wij de hardloopkleding ook bedrukken. We doen dat in onze eigen drukkerij. Dat levert vele voordelen op, wij kunnen hierdoor namelijk snel werken en bovendien een scherpe prijs rekenen. Wij leveren opdrachten af door het hele land. Naar wens kunnen we het zelfs op locatie afleveren, zoals bijvoorbeeld bij een atletiekvereniging.

Heb je een duidelijk beeld wat je wensen zijn? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Voor eenvoudige vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl