Hummel softshell jack kopen

Een Hummel softshell jack, ben je daar naar op zoek?

Softshell is een zeer populair materiaal voor sportieve kleding, dankzij bepaalde eigenschappen die het gebruik in de buitenlucht verhogen. In dit blog richten we ons op de voordelen van het materiaal.

hummel softshell

De voordelen van softshell materiaal

Softshell is een materiaal dat veel gebruikt wordt voor outdoorjassen. Ook Hummel biedt jacks gemaakt van dit materiaal. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van softshell?

Softshell is heel licht

Het materiaal softshell wordt vooral gebruikt voor kleding waarin je sportieve activiteiten doet. Je kunt dan denken aan wandelen, golven of fietsen. Het is tijdens deze activiteiten heel handig om een extra jack mee te nemen, want het weer wil nog wel eens omslaan. Het voordeel van softshell is dat het materiaal heel licht is. Je kunt het jack daarom makkelijk meedragen in een rugzak zonder dat je er last van hebt.

Softshell is makkelijk op te vouwen

Een kledingstuk van softshell kun je heel eenvoudig opvouwen. Het neemt hierdoor amper ruimte in beslag. Dat komt in alle gevallen goed van pas, want als je op pad bent dan wil je zo weinig mogelijk meenemen.

Blijf droog in softshell kleding

Softshell is niet geheel waterdicht, maar het werkt wel waterafstotend. Dat betekent dat je in lichte regen droog zult blijven. Dit komt door een speciale coating die op een softshell jas zitten. Druppels zullen vanzelf van het materiaal afglijden. Regent het langer of zwaarder, dan komt een regenjas beter van pas. Deze hebben echter één groot nadeel; ze ademen voor geen meter!

Een Hummel softshell jack ademt

Het grootste voordeel van softshell is misschien wel dat het ondanks de waterafstotende eigenschappen ook nog eens ademt. Als je regelmatig sport dan weet je misschien wel hoe erg het is om in een regenjas te trainen. De regen komt er niet doorheen, maar je wordt eigenlijk net zo nat door het zweten.

Dat zal in een jack van softshell niet gebeuren, dit materiaal ademt namelijk veel beter. Daarnaast heeft het ook een isolerende werking, waardoor je niet koud zult worden.

Een softshell jack is overal geschikt voor

Softshell is dankzij alle voordelen zeer multifunctioneel. Ga je een Hummel softshell Jack kopen? Dan zul je zien dat je deze voor heel veel activiteiten gaat gebruiken. Wandelen, fietsen, hond uitlaten, voetballen met de kids, stukje varen, auto wassen? Je softshell jack is je nieuwe favoriete kledingstuk!

Softshell is zeer comfortabel

Het zit in de naam van het materiaal; soft. Het materiaal voelt heel zacht en prettig aan. Daarnaast is het materiaal vrij dun. Deze eigenschappen zorgen voor veel draaggemak en comfort. Voor een kledingstuk waarin je vooral actief wilt zijn is het vereist dat het sterk is, maar ook flexibel. Je moet er goed natuurlijk goed in kunnen bewegen. Softshell heeft deze eigenschappen allemaal.

Hummel softshell jack kopen

Ben je op zoek naar Hummel softshell jack? Bols Teamwear kan deze voor je leveren. Wij zijn dé specialist in Nederland op gebied van teamwear. Wij leveren kleding aan verenigingen, clubs, bedrijven en instellingen. Misschien ben je lid van een wandelclub en wil je deze in dezelfde jassen steken? Het kan natuurlijk ook gaan om trainers van een voetbalclub, grensrechters of een groep vrienden die regelmatig gaat zeilen. Door dezelfde jassen te dragen zorg je voor dat echte clubgevoel.

Wij zouden de jassen zelfs voor je kunnen bedrukken met een logo of sponsornaam. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het offerteformulier in op de website. Voor eventuele vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Wil je als particulier Hummel softshell jacks bij ons bestellen? Dat kan, maar dan geldt een minimale afname van 5 stuks.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN