Hummel sporttassen met opdruk

Dit Deense merk is één van de grootste fabrikanten van sportkleding in de wereld. Het merk heeft zich gespecialiseerd in het leveren van kleding voor sportverenigingen. Waarschijnlijk zijn ze het grootste merk op dit gebied. Je kunt daarom ook veel verschillende soorten sporttassen van Hummel bestellen.

Daarnaast zijn ze in zeer veel kleurencombinaties te verkrijgen. De ruime keus maakt het aantrekkelijk voor sportclubs. In dit blog bespreken we enkele Hummel sporttassen, zodat jij de juiste keus kunt maken voor jouw vereniging.

hummel sporttas

Sheffield bag

Een andere Hummel sporttas is de Sheffield Bag. Dit is de kleinste tas in de lijn van drie gelijkwaardige Hummel sporttassen. Deze tas is namelijk 48 x 25 x 25 centimeter groot. Je kunt deze tas daarom het best gebruiken voor sporten waarbij je niet veel spullen nodig hebt. Je kunt dan denken aan zaalsporten of zwemmen.

Milford Bag

De Milford Bag is gemaakt van hoogwaardig en sterk polyester. De tas is te openen aan de bovenkant door een rits die in een u-vorm loopt. Hierdoor krijg je toegang tot een groot vak, daarnaast zit een apart vak met rits voor sleutels en waardevolle artikelen.

Een schouderband met zachte vulling zorgt voor het draaggemak. De tas is 52 x 32 x 31 centimeter groot (l x b x h). Deze tas is voor veel verschillende sporten te gebruiken, zoals voetbal, handbal en volleybal.

Luton Bag

De Luton Bag is van hetzelfde materiaal gemaakt. Het verschil met de Milford Bag zit ten eerste in de grootte. De Luton Bag is een slag groter, namelijk 63 x 33 x 34 centimeter. Daarnaast heeft deze tas twee zijvakken met ritsen. Bovendien is de onderkant van de tas gemaakt van waterafstotend materiaal.

Travel en Trolley Bags

In sommige gevallen heb je grotere tassen nodig. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van veel materiaal. Misschien wil je wel alle tenues van een team in één tas vervoeren. Hiervoor heeft Hummel zogenaamde Travel Bags ontwikkeld.

Hier bestaan meerdere soorten van, zoals de Trolleybag large en small, de Travel Bag Elite, de Team Bag Elite. De meeste tassen in deze lijn zijn voorzien van een uitschuifbaar handvat waardoor ze mee te rollen zijn. Hierdoor zijn ze makkelijker te vervoeren.

Pro Bag Suprême

Ben je op zoek naar een hele goede sporttas speciaal voor voetbal? Kies dan voor de Pro Bag Suprême! Dit is een grote ruime tas voorzien van meerdere vakken. Het is met recht een tas voor de echte voetballer, je kunt namelijk je schoenen bewaren in een apart vak aan de onderkant van de tas. Hierdoor scheid je de kleding van de vuile schoenen. De grootte van de tas is 50 x 32 x 48 centimeter (l x b x h).

Hummel Backpacks

Waarom sjouwen sporters toch altijd onhandig met hun sporttas terwijl iedereen in het dagelijks leven met een backpack loopt? Hummel vroeg dit zichzelf ook af en ontwikkelde handige sportieve backpacks die geschikt zijn voor meerdere sporten. Je kunt hier meerdere soorten van bestellen, in verschillende maten.

Hummel sporttassen voor een vereniging

Ben jij op zoek naar Hummel sporttassen voor een vereniging? Dan zul je waarschijnlijk willen kiezen voor een tas die past bij de sport en de club. De tas moet dus uitgevoerd worden in de kleuren van de club. Hummel levert gelukkig tassen in werkelijk bijna alle kleurencombinaties. Daarom zal de geschikte kleur voor jouw vereniging daar ook bij zitten.

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamwear in Nederland. Op zoek naar Hummel sporttassen? Bestel ze bij ons! Je kunt hiervoor het offerteformulier op onze website invullen. Als je vragen hebt dan kun je gebruik maken van de chat-functie. Wij leveren de sporttassen af door heel Nederland, eventueel op locatie als je dat wilt.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl