Hummel teamkleding

Hummel teamkleding; ben jij daar naar op zoek? Hummel is een Deens merk waar veel sportclubs over de hele wereld gebruik van maken voor hun teamkleding.

Ook in Nederland zie je de kenmerkende hummel chevrons vaak terug op de sportvelden. Verschillende voetbalclubs, handbal- en volleybalverenigingen dragen teamwear van dit merk. Wil jij ook jouw vereniging of sportclub in sportkleding van dit merk steken? Dan is dit blog speciaal voor jou!

hummel teamkleding

Is Hummel een goed merk?

Hummel is misschien geen groot merk op gebied van sportkleding zoals Nike of Adidas, het heeft wel gezorgd voor enkele baanbrekende stappen op gebied van sport. Hummel ontwikkelde namelijk als eerste een voetbalschoen met noppen. Dit deed het merk in het eerste jaar van hun bestaan, 1923.

Een andere belangrijke stap was het ontwerpen van tenues voor teams en het sponsoren van teamsporten. Dit heeft ervoor gezorgd dat hummel nu nog steeds bekend staat als één van de grootste teamwear merken. Je kunt hummel daarom zien als een goed en groot merk. Ze leveren producten van vergelijkbare kwaliteit als de bekende merken, maar dan voor een scherpere prijs.

Hummel teamkleding bestellen

Ben jij op zoek naar een goed merk sportkleding voor een sportvereniging? Bestel dan Hummel teamkleding bij Bols Teamwear!

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamwear. Bij ons kun je werkelijk alles bestellen wat jij maar nodig hebt aan kleding voor een vereniging of club.

Een team dat in een mooi tenue van Hummel speelt is natuurlijk prachtig om te zien. Je kunt dit plaatje helemaal af maken door ook trainingspakken en bijvoorbeeld sporttassen van Hummel te bestellen voor de vereniging. Deze kun je zelfs laten voorzien van een print en eventueel naam.

Als je interesse hebt kun je op onze website het offerteformulier invullen. Als iets onduidelijk is of wanneer je vragen hebt, kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl