Hummel tenue voor heren

Een Hummel tenue voor heren; ben je daar naar op zoek? Hummel is een groot merk op gebied van teamkleding.

Het is daarom een zeer goede keus wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige sportkleding. Bols Teamwear is al jarenlang één van de grootste leveranciers van teamkleding. Wij leveren kleding aan maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten. Veel van deze klanten kiezen voor Hummel.

In dit blog kun je alles lezen over het merk Hummel, voor wat voor sporten je een heren tenue van Hummel kunt bestellen en hoe je dat kunt doen.

hummel trainingstenue

Voor welke sporten maakt Hummel een tenue voor heren?

Hummel produceert sportkleding voor veel verschillende sporten, de focus ligt bij voetbal en handbal, maar daarnaast maken ze ook kleding voor rugby, zaalvoetbal, basketbal, volleybal en shinty (een soort Schots hockey).

Als je op zoek bent naar een Hummel tenue voor heren in één van deze sporten, dan heb je ruim keus. Hummel ontwikkelt namelijk shirts, sokken en sportbroeken in veel verschillende types en in enorm veel kleurencombinaties. Een geschikt tenue voor jouw vereniging zit er zeker tussen.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om verder te gaan dan alleen een tenue. Je kunt van Hummel namelijk ook hele mooie trainingspakken en sporttassen bestellen. Dat maakt de look van jullie team helemaal af!

Hummel tenue voor heren

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamkleding in Nederland. Bestel daarom jouw Hummel tenues bij ons. Wij leveren onze opdrachten door heel Nederland. We kunnen zelfs op locatie afleveren als je dat wenst, zoals bij de sportvereniging. Ben je dermate tevreden over de tenues dat je deze ook voor dames wilt bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Hummel maakt kleding voor heren, dames en kinderen.

Wist je dat wij een eigen drukkerij beheren? Hier bedrukken wij de kleding met afbeeldingen, (sponsor) namen, logo’s etc. Een naam of logo op een shirt geeft nog meer kracht aan het Hummel tenue.

Heb je interesse? Vul dan het offerteformulier in. Voor simpele vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl