JAKO kleding voor verenigingen en bedrijven

Welkom op onze website, bij Bols Teamwear zit je dan namelijk op het juiste adres! Wij leveren alle mogelijke Jako kleding die jij maar nodig hebt. Bols Teamwear kun je zien als dé specialist op gebied van teamkleding. Maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten voorzien wij al van prachtige teamwear.

In dit blog kun je alles lezen over het merk Jako. Waar het merk vandaan komt, wat voor kleding ze produceren en bovendien hoe je aan deze kleding kunt komen.

jako teamkleding

Wat voor merk is JAKO?

Het merk Jako werd in 1989 opgezet in Stachenhausen- Duitsland door Rudi Sprügel. Hij deed dat in de garage van zijn broer. De naam is een samenstelling van de twee rivieren die door de regio stromen, de Jagst en de Kocher. Het doel van Sprüger is om verenigingen in de regio van goede sportkleding te voorzien. Het bedrijf loopt vanaf het begin als een trein, als snel moet Rudi een groter magazijn huren en medewerkers in dienst nemen.

Na een aantal jaar is Energie Cottbus het eerste professionele team dat de krantenkoppen haalt in kleding van Jako. Ze verliezen de bekerfinale van VFB Stuttgart, maar het merk krijgt wel naamsbekendheid. Tien jaar na de start van het bedrijf speelt voor het eerste een Bundesliga team in Jako kleding, namelijk SC Freiburg. Hierna wordt het merk steeds groter en gaan ze ook kleding produceren voor andere sporten zoals hardlopen.

Wat voor soort kleding fabriceren ze?

Jako produceerde in het begin vooral teamkleding voor voetbal. Tegenwoordig maken ze kleding voor veel meer sporten zoals hardlopen, fitness, tennis, volleybal, basketbal, handbal en yoga. Sportkleding is echter niet het enige waar JAKO zich op richt. Het merk is dusdanig snel gegroeid dat het ook outdoor kleding is gaan produceren en daarnaast maakt het kleding voor bedrijven.

De kleding voor bedrijven noemt Jako corporate teamwear. Het Duitse merk produceert enorm veel verschillende kledingstukken die geschikt zijn voor bedrijven. Je kunt dan denken aan verschillende T-shirts, sweaters en jassen, maar het merk maakt zelfs ondergoed en kleding voor kinderen.

Jako kleding bestellen

Wat je ook nodig hebt voor Jako kleding, of dit nu sportkleding of bedrijfskleding is; Bols Teamwear kan het leveren. Daarnaast kun je bij ons de kledingstukken ook laten bedrukken. Een sportvereniging kan bijvoorbeeld een sponsornaam, een logo of rugnummers op de kleding laten zetten. Bedrijven of instellingen kiezen meestal voor een logo of de naam van het bedrijf.

Bols Teamwear levert kleding aan bedrijven, verenigingen en instellingen door heel Nederland. Wij kunnen zelfs op locatie afleveren, zoals bij jouw bedrijf. Als particulier kun je ook bij ons bestellen, er geldt dan echter een minimale afname van vijf stuks per artikel. Bestellen doe je door het offerteformulier op onze website in te vullen. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl