Kleding bedrukken in Almelo?

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat kleding kan bedrukken in Almelo? Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamwear in Nederland.

Wij leveren niet alleen vele soorten kleding aan bedrijven, instellingen en verenigingen, wij kunnen de kleding ook bedrukken. Sterker nog; wij beheren een eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij onze klanten meerdere voordelen bieden, zoals een snelle levering en een scherpe prijs!

Teamkleding Almelo

Welke kledingstukken kan je allemaal bedrukken?

Bols Teamwear levert sportkleding aan veel verschillende sportverenigingen; maar liefst 35 verenigingen zijn bij ons aangesloten. De meeste bekleding van deze verenigingen bedrukken wij ook, bijvoorbeeld met rugnummers en sponsornamen. Je kunt dan denken aan alle kleding die je nodig hebt tijdens het sporten, maar ook aan sporttassen, trainingspakken en buitenjassen.

Sportkleding is echter niet alles wat wij bedrukken en leveren. Wij hebben namelijk ook veel klanten die andere soorten kleding nodig hebben voor hun leden of medewerkers. Je kunt hierbij denken aan polo’s, blouses, werkjassen, kleding voor de bouw, hovenierskleding etc. In principe kan alle kleding bedrukt worden. De meeste van onze klanten kiezen voor een naam of logo op een kledingstuk dat op het bovenlichaam wordt gedragen zoals op een jas of T-shirt.

Wil je echter kleding laten bedrukken voor een zwembad in Almelo? Dan kan dat natuurlijk ook heel goed op zwembroeken of zwempakken.

Kleding bedrukken in Almelo

Wij leveren echter kleding door het hele land. Al onze kleding is via onze website te bestellen, je hoeft hiervoor alleen maar het offerteformulier in te vullen. Hierop geef je ook aan of je de kleding wilt laten bedrukken en wat erop moet komen te staan.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN