Stratenmakers kleding: mogelijkheden en opties

Stratenmakers kleding; heb jij dat nodig voor de medewerkers van je bedrijf? Bols Teamwear levert kleding aan vele verenigingen, bedrijven en andere instellingen.

Wij kunnen in principe alle soorten kleding leveren; sportkleding, uniformen voor overheidsinstellingen en werkkleding voor bijvoorbeeld stratenmakers.

In dit blog kun je lezen waarom goede werkkleding heel belangrijk is, welke kleding geschikt is voor stratenmakers en waar je deze stratenmakers kleding kunt bestellen.

stratenmakers kleding

Het belang van goede werkkleding

Ondernemers zien werkkleding als een uitgesproken mogelijkheid om hun bedrijf in de spotlight te zetten. Het is een mooie manier om naamsbekendheid te creëren. Natuurlijk is dit een mooi resultaat van het dragen van teamkleding, maar het dragen van teamkleding heeft nog veel meer voordelen.

Optimaal het werk kunnen doen zou natuurlijk op de eerste plaats moeten staan als reden om standaard werkkleding aan je werknemers te verschaffen. Een stratenmaker heeft niets voor niets beschermende kleding aan. Voor stratenmakers kleding geldt dat het een beschermende functie moet hebben. Het werk is zwaar en vindt vooral plaats in de buitenlucht. Stratenmakers kleding moet daarom aan een aantal eisen voldoen.

Geschikte kleding voor stratenmakers

Voor stratenmakers is het belangrijk dat kleding niet in de weg zit tijdens werkzaamheden. Daarnaast moet de kleding voldoende beschermen tegen elementen als kou, regen, wind, hitte en felle zon. De kleding dient bovendien sterk te zijn van materiaal, maar niet dusdanig in de weg zitten dat iemand niet kan bewegen.

Geschikte kledingstukken voor stratenmakers zijn bijvoorbeeld: Een stevige werkbroek voorzien van veel opbergzakken voor gereedschap, shirts met korte en lange mouwen, beschermende werkschoenen, handschoenen, een softshell jas voor milde temperaturen en een hardshell jas voor koude dagen of regenachtige dagen.

De kledingstukken die je kiest zijn belangrijk, maar ook het materiaal waar de kledingstukken van gemaakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt; deze worden door bedrijven veel besteld voor hun medewerkers. Ze laten er dan het logo van het bedrijf opdrukken en alle medewerkers maken zo reclame voor het bedrijf. Maar is er ook nagedacht over het materiaal?

Stratenmakers werken hard, waardoor er in de meeste gevallen veel gezweet wordt. Katoen ziet er prachtig uit, maar het ademt niet en blijft lang nat als je zweet. Dit is onaangenaam om in te werken en je koelt ook nog eens erg snel af. Een T-shirt gemaakt van een synthetische stof is dan een betere keuze. Wist je dat er zelfs T-shirts bestaan die Uv-straling tegenhouden. Erg geschikt voor stratenmakers die veel in de zon werken!

Stratenmakers kleding bestellen

Op zoek naar goede stratenmakers kleding? Zoek niet verder, Bols Teamwear levert het voor je. Wij kunnen alles leveren wat jouw bedrijf nodig heeft, van welk merk dan ook. Ons bedrijf bestaat al vele jaren, meer dan 35 verenigingen en maar liefst 250 klanten bestellen hun kleding bij ons.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Vul dan het offerteformulier in. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie op onze website.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl