Waar kun je kleding bedrukken in Zoetermeer?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat kleding kan bedrukken in Zoetermeer? Op het internet kun je meerdere aanbieders vinden, maar er is eigenlijk maar één bedrijf dat al jouw wensen kan vervullen.

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamwear. Wij leveren kleding voor bedrijven, verenigingen en instellingen door het hele land. Bij ons kun je in principe alle soorten kleding bestellen, bovendien bedrukken wij deze kleding zelf. Wij beheren namelijk een eigen drukkerij.

Teamkleding Zoetermeer

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je kleding bedrukken in Zoetermeer? Naar wat voor kleding ben je op zoek? Bols Teamwear heeft het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Je noemt het maar op, wij leveren het! Sportkleding voor een sportvereniging, werkkleding voor een productiebedrijf, gele hesjes voor vrijwilligers of leraren van een school, polo’s voor baliemedewerkers; je kunt het zo gek niet bedenken, bij ons kun je het vinden.

Al deze kledingstukken kunnen wij in onze eigen drukkerij voor jou bedrukken. Een clublogo, de naam van het bedrijf, een familienaam voor een familie-uitje, een sponsor van een sportvereniging, de naam van de overheidsinstelling; alles kan geprint worden in onze drukkerij. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van teamkleding en het bedrukken ervan.

Je kunt er dan ook vanuit gaan dat wij kwaliteit leveren. Het feit dat we onze eigen drukkerij beheren heeft ons bovendien het voordeel dat we snel kunnen werken. Hierdoor kunnen we jou een scherpe prijs leveren.

Kleding bedrukken in Zoetermeer

Alle kleding en wensen op gebied van bedrukking kun je aangeven via onze website. Hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen. Als iets onduidelijk is dan kun je vragen stellen via de chat-functie op onze website.

Wij leveren door heel Nederland, dus ook in Zoetermeer. Naar wens zouden we jouw opdracht ook kunnen afleveren op locatie, zoals bij een bedrijf of vereniging. Dat is handig als je een grote opdracht plaatst, bijvoorbeeld voor een voetbalvereniging. Je wilt dan niet 350 tenues en trainingspakken op je eigen zolder hebben liggen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl