Teamkleding van Nike bestellen

Teamkleding van Nike, dat is niet alleen bestemd voor professionele sportteams. Ook amateurverenigingen van verschillende sporten kunnen hun leden in Nike kleding hullen. Ook iets voor jouw vereniging?

In dit blog kun je lezen wat teamkleding precies inhoudt, voor welke sporten Nike teamkleding produceert en waar je deze kleding kunt bestellen.

nike teamkleding

Wat is teamkleding precies?

Sportkleding wordt door veel verschillende merken gemaakt en er bestaat enorm veel keus. Voor elke sport wordt er tegenwoordig specialistische kleding gefabriceerd; hardlopen in een voetbaltrainingspak, dat kan natuurlijk allang niet meer. Een aantal jaren geleden ontstond er plots de term teamkleding of teamwear.

Bepaalde sportmerken gingen zich specifiek richten op het produceren en aanbieden van kleding voor teams of verenigingen. Geen kleding gericht op het individu, maar kleding voor een geheel team. Je kunt dan denken aan tenues voor handbalteams, voetbalploegen, basketbalverenigingen en een volleybalclub. Maar bij teamkleding hoort meer dan alleen de tenues; ook trainingspakken, sporttassen, jassen en accessoires horen bij teamkleding voor een vereniging.

Professionele sportteams worden vaak gesponsord door een bepaald sportmerk. De merken willen echter ook de mogelijkheid aan amateurverenigingen bieden om in kleding van één bepaald merk te lopen. Teamkleding van Nike is daarom ook een mogelijkheid voor jouw club!

Voor welke sporten maakt Nike teamkleding?

Nike produceert kleding voor veel verschillende sporten. Wat teamwear betreft richten ze zich vooral op voetbal, basketbal en atletiek. In deze categorieën kun je veel verschillende tenues en kledingstukken aanschaffen voor de vereniging en zijn leden. Nike teamkleding is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen.

Wat kleuren betreft heb je redelijk wat keus, maar iets minder dan bij minder grote merken zoals Hummel, Erima, Jako, Robey en Masita. Deze merken richten zich echt specifiek op teamwear. Vandaar dat ze ook meer keus bieden wat kleurcombinaties betreft. Wat kwaliteit betreft doen deze merken niets onder ten opzichte van Nike. Nike is echter een merk dat enorm tot de verbeelding spreekt van sporters. Welke vereniging zou nou niet in Nike willen spelen?

Nike kleding laten bedrukken

Als je Nike teamkleding bestelt, dan is de kans groot dat je deze kleding wilt laten bedrukken met clublogo, naam of rugnummers. Je kunt het best op zoek gaan naar een aanbieder die beiden kan uitvoeren; Nike kleding leveren en het bedrukken ervan. Dit levert je vaak een betere prijs op en de opdracht kan dan sneller worden afgeleverd. Bols Teamwear is zo’n specialist op gebied van teamkleding.

Teamkleding van Nike bestellen

Wil je teamkleding van Nike bestellen? Doe dit dan bij Bols Teamwear. Wij kunnen alle mogelijke merken leveren, zo ook Nike. Tevens kunnen wij de kleding bedrukken in onze eigen drukkerij.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw vereniging? Vul dan het offerteformulier in! Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie. Wij leveren onze opdrachten door heel Nederland, zelfs op locatie als je dat zou willen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl