Is een polo geschikt als bedrijfskleding?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers in teamkleding te steken. Het zorgt voor een soort uniformering en herkenbaarheid. Daarnaast heeft het ook positieve gevolgen voor de medewerkers, want door dezelfde kleding te dragen ontstaat hechting aan het bedrijf en een sterk groepsgevoel.

Een polo is zeer geschikt als bedrijfskleding, het heeft namelijk de juiste combinatie van netheid en bewegingsvrijheid. Je medewerkers kunnen hun werkzaamheden goed uitvoeren zonder dat de kleding hun belemmert, daarnaast oogt een polo ook netjes. Dat is van groot belang naar klanten toe.

In dit blog kun je lezen wat voor polo het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Er is namelijk een enorme keus op gebied van bedrijfspolo’s.

bedrijfspolo bestellen

Welke bedrijfspolo's zijn geschikt?

Als je polo’s wilt gaan bestellen voor de medewerkers van jouw bedrijf, dan doe je er goed aan om van te voren goed uit zoeken welke het best bij jouw bedrijf passen. Polo’s worden door veel fabrikanten geproduceerd, van verschillende stoffen en vaak speciaal voor bepaalde beroepsgroepen gemaakt. Dragen jouw medewerkers de polo’s vooral buiten in de zomer? Dan is het heel verstandig om te kiezen voor polo’s met UV-bescherming.

Zijn de polo’s bedoeld voor mensen die werken in een omgeving waar enig gevaar voor brand is? Je kunt dan aan brandweerlieden denken, maar ook aan productiemedewerkers in een fabriek, lassers of bedieners van machines. Voor deze mensen zou je polo’s moeten bestellen die brandvertragend en antistatisch zijn. Bedrijfskleding voor sommige doelgroepen moeten namelijk aan bepaalde normen voldoen. Dat geldt ook voor een bedrijfskleding polo voor deze beroepen.

Bedenk dus goed wat voor polo’s je nodig hebt. Voor baliemedewerkers en kassières is netheid waarschijnlijk de grootste eis. Voor medewerkers die lichamelijk zwaarder werk moeten doen is het belangrijk dat de polo’s duurzaam zijn en prettig dragen. Wordt er echt gesport in de polo? Dan is het materiaal van de polo heel belangrijk, dat moet dan goed ademend materiaal zijn.

Van welke merken kan ik polo’s bestellen?

Er bestaan veel merken die polo’s bieden die speciaal voor bedrijfskleding bedoeld zijn. Enkele bekende merken zijn Helly Hansen, Craft, Jako en Clique. Deze merken bieden polo’s in verschillende stijlen, materiaalsoorten en kleuren. De keus is dus geheel aan jou.

Waarschijnlijk wil je niet alleen dat de medewerkers een bedrijfskleding polo dragen, maar dat deze tevens voorzien is van logo of bedrijfsnaam. Daarom kun je het best op zoek gaan naar een bedrijf dat ook de kleding kan bedrukken of een logo kan borduren.

Bedrijfspolo bestellen en bedrukken

Onze naam kan misschien wat verwarring opleveren, Bols Teamwear levert echter ook kleding aan bedrijven. Wij zijn zelfs één van de grootste leveranciers van Nederland op gebied van teamkleding. Maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten bestellen hun kleding bij ons.

Word ook klant bij ons! Wij kunnen namelijk alle polo’s bestellen en leveren die jij maar wilt. In onze eigen drukkerij kunnen we die voorzien van naam en/of logo.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN