Waar kan ik een shirt bedrukken in Arnhem?

Zoek je naar een bedrijf dat een shirt kan bedrukken in Arnhem? Misschien ben je zelfs op zoek naar een leverancier van teamkleding om meerdere shirts te bedrukken? Bols Teamwear is een specialist op gebied van teamwear.

Ons bedrijf kan vrijwel alle soorten kledingstukken leveren en dat door heel Nederland, dus ook in Arnhem. Daarnaast beheren wij een eigen drukkerij, hierdoor kunnen wij snel leveren en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

In deze blog kun je lezen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Shirt bedrukken Arnhem

 

Shirts bedrukken voor bedrijven in Arnhem

Wil je meerdere shirts laten bedrukken, misschien voor een club, vereniging, instantie of bedrijf? Dan ben je bij Bols Teamwear aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé leverancier van teamwear in Nederland. Bij teamwear kun je denken aan alle soorten kleding dat gedragen wordt door mensen die dezelfde functie of taak uitvoeren.

Als voorbeeld kunnen we tenues voor een handbalteam noemen, uniformen voor politieagenten of bedrijfskleding voor de bouw. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, we kunnen kleding leveren voor alle mogelijke bedrijfstakken en instanties.

Een shirt bedrukken in Arnhem voor particulieren

Je kunt natuurlijk ook de wens hebben om shirts te bestellen als je met de hele familie een dag erop uitgaat of voor een vrijgezellenfeest. Wij leveren daarom ook alle mogelijke kleding aan particulieren. Er geldt echter een regel dat wij leveren vanaf een bestelling van 5 stuks kleding. Wij hebben geen fysieke winkel, je kunt daarom niet bij ons komen winkelen.

Onze kleding kun je tevens bij ons laten bedrukken. Wij voeren dat uit in onze eigen drukkerij.

De voordelen van shirts laten bedrukken door Bols Teamwear

Als je voor Bols Teamwear kiest dan levert dat je vele voordelen op. Ten eerste heb je enorm veel keus, wij kunnen werkelijk alles leveren op gebied van kleding. Daarnaast kunnen wij de kleding zelf bedrukken. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar twee afzonderlijk partijen. Wij beheren onze eigen drukkerij, hierdoor kunnen wij snel opdrachten leveren. Bovendien kunnen we daardoor een scherpe prijs hanteren.

Hoe bestel ik bij Bols Teamwear?

Je kunt op twee manieren een opdracht bij ons uitzetten. De makkelijkste manier gaat via de website. Alles wat je hoeft te doen is het offerteformulier invullen om je wensen kenbaar te maken. Heb je vragen of is iets onduidelijk? Maak dan gebruik van de chat-functie!

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl