T-shirts bedrukken in Almere

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat T-shirts kan bedrukken in Almere? Kies dan voor Bols Teamwear, dé specialist op gebied van teamwear.

Bij ons kun je T-shirts van allerlei merken en in vele verschillende kleuren laten bedrukken. Wij leveren niet alleen de shirts, ook het bedrukken voeren we zelf uit. Op zo’n manier profiteer jij van alle voordelen; veel keus, snelle levering en een scherpe prijs.

In dit artikel kun je lezen wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Shirts bedrukken Almere

T-shirts bestellen en bedrukken in Almere

Waarvoor heb je de T-shirts nodig? Heb je deze nodig voor een bedrijf, een vereniging, school of instantie? Bols Teamwear is specialist in het leveren van grote partijen kleding, onder andere voor sportverenigingen, maar ook voor andere instellingen. Als je een grote partij T-shirts nodig hebt, dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Wil je als particulier bij ons bestellen? Dat kan, maar dan geldt een minimale afname van 5 T-shirts.

Doe je tevens een opdracht om de T-shirts te bedrukken? Dan voeren wij dit uit in onze eigen drukkerij. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van kleding. Dus je kunt erop vertrouwen dat we dit zeer professioneel uitvoeren.

Wat voor merken T-shirts kan ik bestellen?

Het hangt van jezelf af voor welk merk, model en kleur T-shirt je kiest. Het beste kun je deze keuze laten afhangen van de functie van het shirt en de instantie, het bedrijf of de vereniging waarvoor je het nodig hebt.

Waar wordt het shirt voor gebruikt? Wordt er hard in gewerkt, gesport of is het meer voor dagelijks gebruik? Deze vragen zijn belangrijk om te bepalen voor welk merk en model je kiest. De kleur voor de shirts kun je bijvoorbeeld laten afhangen van de kleuren van de vereniging of van het logo van het bedrijf.

Van welk materiaal zijn de T-shirts gemaakt?

Het materiaal van de shirts is ook geheel je eigen keus. We kunnen shirts leveren van alle mogelijke materialen. Je kunt onder andere T-shirts bestellen van katoen, polyester of viscose. Daarnaast bestaan er veel blends van materialen.

Katoen draagt heel prettig, maar is minder geschikt als je er fanatiek in gaat sporten. In dat geval kun je beter kiezen voor shirts van bijvoorbeeld polyester. Dit materiaal voert veel sneller zweet af. Heb je shirts nodig die goed ademen en bovendien warmte kunnen bieden? Kies dan voor shirts van (merino)wol.

T-shirt bedrukken in Almere?

Als je T-shirts wilt laten bedrukken, dan ga je toch het liefst op zoek naar een leverancier die een grote verscheidenheid aan T-shirts kan leveren én die deze ook nog zelf kan bedrukken? Er bestaat eigenlijk maar één zo’n bedrijf in Nederland; Bols Teamwear. Maak je wens bekend via ons offerteformulier, wij voeren de opdracht met al onze ervaring voor je uit! Als je vragen hebt dan kun je deze via de chat-functie op de website stellen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl