Sportkleding bedrukken in Groningen?

Sportkleding bedrukken in Groningen; ben jij op zoek naar een bedrijf die dat voor jou kan doen? Zoek dan niet verder, Bols Teamwear is namelijk dé specialist op gebied van teamwear.

Wij leveren alle soorten sportkleding en teamkleding voor sportverenigingen, overheidsinstellingen, gemeenten, scholen en bedrijven. Bovendien beschikken wij over een eigen drukkerij, hierdoor kunnen wij de lijnen kort houden en een scherpe prijs rekenen. Wil je sportkleding bedrukken in Groningen? Kies dan voor ons!

In deze blog kun je lezen over alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden op gebied van sportkleding en het bedrukken ervan.

Sportkleding Groningen

Wat voor sportkleding kun je laten bedrukken?

Nederland is een echt sportland, er worden zeer veel verschillende soorten sporten beoefend in ons land. De meest populaire sporten zijn voetbal, tennis en golf. Wat alle verschillende sporten echter gemeen hebben is dat ze vaak speciale kleding vereisen. Je moet immers goed kunnen bewegen in de kleding die je tijdens het sporten draagt. Daarnaast heeft de kleding vaak een soort beschermende functie. Goede sportkleding is dan ook specifiek voor een bepaalde sport ontworpen.

Het bedrukken van sportkleding wordt al enige jaren gedaan. Het begon met het drukken van logo’s en rugnummers op de shirts van sporters. Sinds enkele jaren is daar sponsoring bij gekomen. In principe kan alle sportkleding bedrukt worden. Het wordt echter vooral veel gedaan op shirts, hesjes en trainingsjassen; kledingstukken die op het bovenlichaam worden gedragen. Sporttassen met bedrukking zijn echter ook zeer populair.

Waar kan je sportkleding bedrukken in Groningen?

Er bestaan meerdere aanbieders voor het bedrukken van sportkleding. Deze hebben echter vaak twee nadelen; het assortiment is beperkt en/of ze besteden het drukken uit aan een andere partij. Hierdoor werk je met verschillende aanbieders, dit kan zorgen voor een lange wachttijd en het zorgt vaak voor hogere kosten.

Het is daarom verstandig om op zoek te gaan naar een bedrijf dat een groot assortiment heeft en die zelf kleding bedrukt! Dat bedrijf bestaat en het heet Bols Teamwear!

Specialist in teamwear en bedrukken

Bols Teamwear is één van de grootste aanbieders van teamwear in Nederland. Wij kunnen werkelijk alles op gebied van sportkleding leveren. Dit doen we door heel Nederland, dus ook in Groningen. Daarnaast beheren wij een eigen drukkerij, hierdoor kunnen we snel werken en bovendien een scherpe prijs rekenen.

Wil je sportkleding bedrukken in Groningen? Maak dan een keus voor de kleding die je nodig hebt. Maak dit kenbaar door het offerteformulier op de website in te vullen. Voor eventuele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie.

Wij leveren teamkleding aan sportverenigingen, bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en gemeenten. Je kunt als particulier bij ons ook kleding bestellen en laten bedrukken, maar dan geldt een minimale afname van 5 stuks.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl