Teamkleding Apeldoorn | Sportkleding, bedrijfskleding en promotiekleding

Sportkleding bedrukken in Utrecht?

Wil je sportkleding laten bedrukken in Utrecht? Kies dan voor dé specialist op gebied van teamkleding; Bols Teamwear.

Bij ons kun je namelijk alle mogelijke sportkleding bestellen, van welk merk dan ook. Daarnaast beheren wij een eigen drukkerij, hierdoor kunnen wij de kleding snel leveren en rekenen wij een voordelige prijs.

Word ook één van onze klanten! In deze blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Sportkleding Utrecht

Wat voor sportkleding kan ik laten bedrukken?

Vraag jij je af wat voor sportkleding je allemaal kunt laten bedrukken? In principe kan alle kleding bedrukt worden. Het maakt niet uit van wat voor materiaal het textiel gemaakt is. In de praktijk wordt er echter het meest gekozen voor het bedrukken van shirts, jassen, hoodies en hoofddeksels zoals petten en mutsen.

De bedoeling van een bedrukking op kleding is namelijk dat andere mensen het zien. De kans hierop wordt vergroot als de bedrukking op het bovenlichaam gedragen wordt. Je kunt je misschien voorstellen dat het bedrukken van sportsokken met een sponsornaam niet heel veel effect heeft.

Bedrukking kan echter ook een ander doel hebben dan herkenbaarheid. Als voorbeeld kunnen we noemen het bedrukken van kleine rugnummers of namen op trainingsbroeken en sporttassen. Het doel hiervan is herkenbaarheid voor de gebruikers van de sportkleding zelf.

Wat kan ik laten drukken op sportkleding?

Herkenbaarheid en naamsbekendheid is het grootste doel van wat je op de sportkleding laat drukken. Je bent natuurlijk geheel vrij in wat je wilt laten drukken, maar onze meeste klanten kiezen daarom voor een logo op de borst, rugnummers achterop het shirt en sponsornamen op de voorzijde van sportshirts.

Het kan natuurlijk ook dan je sportkleding nodig hebt voor een eenmalig evenement waar veel mensen aan meedoen. Je kunt dan denken aan een inzamelingsactie voor kinderen met kanker (KIKA), maar ook aan T-shirts die uitgereikt worden als beloning na een hardloopwedstrijd. De naam van het goede doel of van de wedstrijd worden dan gedrukt op een shirt, vaak inclusief een mooie afbeelding.

Dit kun je doorvoeren naar allerlei soorten sportkleding, zoals petten of sjaals.

Sportkleding bedrukken in Utrecht

Heb je sportkleding nodig voor een vereniging of club in Utrecht? Wil je deze ook laten bedrukken? Kies dan voor Bols Teamwear als leverancier. Wij kunnen namelijk alles in één bieden; alle mogelijke sportkleding en een professionele drukkerij.

Een opdracht zet je uit door het offerteformulier in te vullen op de website. Voor eenvoudige vragen kun je gebruik maken van de chat-functie op de website. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk altijd mailen.

Wij leveren kleding aan bedrijven en verenigingen. Wil jij als particulier in Utrecht sportkleding laten bedrukken? Dat kan, maar dan geldt bij ons een minimale afname van 5 stuks per artikel.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl