Waar kan ik sportkleding bedrukken in Tilburg?

Wil je sportkleding bedrukken in Tilburg? Misschien rugnummers en de sponsornaam voor een volleybalvereniging of wielrenshirts voor jullie wielrenclubje? Dit kan soms nog best lastig zijn, want waar vind je ten eerste de juiste kleding en wie kan het dan later voor je laten bedrukken?

Het antwoord is gelukkig heel eenvoudig. Er bestaat namelijk een specialist die het beide doet; Bols Teamwear!

Sportkleding Tilburg

De grote voordelen...

Bols Teamwear is dé specialist op gebied van teamkleding in Nederland. Het grootste voordeel dat wij je kunnen bieden is dat wij werkelijk alles op gebied van teamkleding kunnen leveren. Je kunt dan denken aan kleding voor alle mogelijke sporten, maar ook kleding voor bedrijven, instellingen, gemeentes, zwembaden, politie etc. Wij zijn dus geen aanbieder met een beperkt assortiment, wij kunnen alle mogelijke kleding van vrijwel alle merken leveren. Dat doen wij bovendien door heel Nederland, dus ook in Tilburg.

Een ander groot voordeel van Bols Teamwear is dat wij een eigen drukkerij beheren. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar twee partijen; een leverancier en een drukker. Wij doen beide! Hierdoor houden we de lijnen kort en kunnen we een scherpe prijs rekenen. Als je sportkleding wilt laten bedrukken in Tilburg, dan kun je het best voor Bols Teamwear kiezen.

Sportkleding bedrukken in Tilburg?

Bols Teamwear is leverancier van maar liefst 35 verenigingen en heeft ruim 250 klanten. Vele van deze klanten en verenigingen hebben hun kleding bovendien laten bedrukken. Dit voeren wij zelf uit in onze eigen drukkerij. Wij hebben dan ook veel ervaring met het bedrukken van kleding. Als je kleding bij ons bestelt, die je bovendien wilt laten bedrukken, dan kun je er van op aan dat het professioneel en goed bedrukt wordt.

Heb je interesse in onze producten en diensten? Vul dan het offerteformulier in! Voor eventuele vragen kun je de handige chat-functie op onze website gebruiken.

Wij werken vooral samen met bedrijven en verenigingen, maar je kunt ook als particulier bij ons bestellen. Er geldt dan wel een minimale afname van 5 stuks.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl