Sportkleding Borduren

Ben je voor een sportclub of bedrijf op zoek naar sportkleding? Het borduren van sportkleding is kwalitatief de beste optie. Door logo’s te borduren op sportkleding, is de kans op beschadiging kleiner en gaat het clubshirt langer mee.

Waarom Bols Teamwear?

Groot assortiment

Eigen drukkerij

bezorgservice

5 filialen

50+ jaar ervaring

Sportkleding Borduren

Het borduren van sportkleding heeft een groot voordeel vergeleken met bedrukte sportkleding: het gaat langer mee. Omdat het logo rechtstreeks in de stof van de kleding wordt geweven, is het er moeilijk af te halen. De kans op beschadiging is dus kleiner dan bij sportkleding bedrukken.

Wij kunnen het borduren van kleding verzorgen. Ten opzichte van sportkleding bedrukken, is borduren arbeidsintensief. Het resultaat mag er dan wel zijn: een geborduurd logo blijft langer goed dan een bedrukt logo. Ook kunnen kleuren meer naar voren komen wanneer sportkleding geborduurd is.

kleding atletiek bedrukken

De voordelen van sportkleding borduren

Er zijn vele voordelen aan geborduurde sportkleding. Hier een aantal punten:

  • Unieke kleding – Door kleding te ontwerpen kan jouw club zich onderscheiden van andere teams.
  • Hoge kwaliteit – Geborduurde sportkleding zorgt voor de meest kwalitatieve teamkleding.
  • Professionaliteit – Door sportkleding te borduren krijgt een club/team een professionele uitstraling.
  • Sponsoring – Teamkleding maakt het aantrekkelijker om een club/vereniging te sponsoren.

Sportkleding borduren: de opties

Allereerst is er bij Bols Teamwear de keuze uit verschillende merken. Op het gebied van sportkleding borduren kunnen wij teamkleding aanbieden van ruim 20 verschillende merken.

Wanneer het type shirt is gekozen, is het tijd om te bepalen op welke wijze de kleding geborduurd gaat worden. Bols Teamwear doet dat op twee manieren:

  • Optie 1: Het logo wordt geborduurd geleverd en wordt op de kleding bedrukt.
  • Optie 2: Volledig borduren: De logo’s worden op alle sportkleding geborduurd.

Nadat de borduur-wijze gekozen is, kan er nog bepaald worden wat er precies op de kleding komt. Dit kan alles zijn, zoals: logo’s, namen, (rug)nummers en afbeeldingen. Voor sportverenigingen kan het ook interessant zijn om sponsorlogo’s en teksten op de kleding te drukken. Dit levert namelijk meer zichtbaarheid voor de sponsor op.

Meer informatie

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jouw sportclub of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de chatfunctie op onze website, maar je kunt ons uiteraard ook altijd bellen of een mail sturen.

Direct een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via de website. Daar kan je kort invullen waar je naar op zoek bent en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl