Trainingspakken voor teams en clubs

Team trainingspakken; ben jij daar naar op zoek voor jouw sportclub of vereniging?

Een tenue van een team of vereniging heeft een duidelijke functie; het zorgt voor herkenbaarheid en duidelijkheid tijdens een wedstrijd of evenement. Een tenue heeft echter nog twee belangrijke functies.

De uniformiteit zorgt namelijk voor eenheid in het team zelf, de spelers voelen extra verbondenheid met elkaar. Daarnaast kan mooie teamkleding zorgen voor een bepaalde uitstraling waar de tegenstander tegenop kijkt. Dat geldt niet alleen voor de kleding die tijdens het sporten wordt gedragen, maar ook voor de trainingspakken.

team trainingspakken

De voordelen van team trainingspakken

Kan jij je nog herinneren dat je vroeger op het veld stond met je teamgenoten en iedereen had een verschillend shirt aan? Natuurlijk wel in dezelfde clubkleuren, maar allen van een ander merk. De ene speler had een gloednieuw merkshirt aan en viel daardoor op, anderen speelden in een vaal shirt van 4 jaar oud.

Gesponsorde teamkleding is hiervoor natuurlijk de oplossing, iedereen loopt in een compleet tenue van hetzelfde merk, eventueel voorzien van sponsoring. Dit zorgt voor een veel herkenbaardere en krachtigere uitstraling op het veld.

Team trainingspakken kunnen deze sterke uniformiteit nog meer kracht geven. Hoe mooi zou het zijn als de teams van jouw vereniging hun warm-up doen in dezelfde trainingspakken? We hebben het dan over sportverenigingen, maar dit kan natuurlijk ook opgaan voor bedrijven of instellingen. Ga je een actief bedrijfsuitje organiseren? Zorg dan voor team trainingspakken! Een sportdag in het bos voor een team politieagenten? Team trainingspakken zorgen voor het gewenste groepsgevoel!

Voor wat voor merken team trainingspakken kan ik kiezen?

Wil je team trainingspakken aanschaffen maar vraag jij je af voor welk merk je kunt kiezen? Als vereniging, gemeente of instelling kun je natuurlijk trainingspakken bestellen van welk merk dan ook. Er zijn zeer veel merken die hier mogelijkheden voor bieden. Wanneer het echter gaat om een sportvereniging, dan is het veel mooier om te kiezen voor het merk waarvan het wedstrijdtenue gemaakt is.

De kleding en de kleuren zijn dan veel beter op elkaar afgestemd. Merken maken namelijk vaak gebruik van verschillende kleuren, zo is rood een andere kleur bij Nike teamwear dan bij bijvoorbeeld trainingspakken van Adidas.

Trainingspakken kopen

Ben jij op zoek naar team trainingspakken? Kies dan voor Intersport Bols Teamwear. Wij zijn dé specialist in Nederland op gebied van teamwear.

Al onze producten kun je echter ook online bestellen. Je kunt zelfs gebruik maken van de online service om kleding te bedrukken. Heb je een keus gemaakt voor de trainingspakken? Dan kun je het offerteformulier invullen om de opdracht aan te maken. Heb je vragen? Maak dan gebruik van de chat-functie op onze website.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN