Teamkleding in Almelo

Teamkleding in Almelo, heb jij dat nodig voor een vereniging, bedrijf of (overheid)instelling? Zoek dan niet verder, bij Bols Teamwear zit je namelijk op het juiste adres.

Bols Teamwear kun je zien als dé specialist op gebied van teamkleding in Nederland. Maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten bestellen hun kleding namelijk bij ons. Heb je interesse? Dan kun je in deze blog lezen wat enkele mogelijkheden zijn.

Teamkleding Almelo

Teamkleding voor sportverenigingen

Teamkleding is natuurlijk vooral bekend voor sportverenigingen. Voor veel sporten is een tenue nodig voor herkenbaarheid, zoals hockey, handbal of voetbal. Teamkleding voor deze sporten houdt echter veel meer in, denk dan bijvoorbeeld aan trainingspakken, trainingshesjes, accessoires en kleding voor coaches en trainers.

Daarnaast bestaan er natuurlijk ook sporten waarbij een tenue niet belangrijk is, zoals bijvoorbeeld zwemmen. Ook voor deze sporten leveren wij teamkleding.

Teamwear voor bedrijven en instellingen

Een ander woord voor teamkleding is teamwear. Hieronder wordt niet alleen sportkleding verstaan, er zijn namelijk steeds meer bedrijven en instellingen die kiezen voor een vorm van uniformering. Teamkleding is dus ook geschikt voor bedrijven of instellingen zoals scholen, hoveniers, tandartsen, politie, productiebedrijven, schoonmaakbedrijven etc. Ieder bedrijf of instelling dat wil zorgen voor herkenbaarheid van hun medewerkers kan dit doen door middel van teamwear.

Kleding laten bedrukken

De kracht van teamkleding kun je nog eens extra benadrukken door er een naam of logo op te laten drukken. Het grote voordeel dat Bols Teamwear levert is dat wij een eigen drukkerij beheren. Wij leveren de kleding en we bedrukken deze als je dat wilt. Hierdoor kunnen we snel werken en een scherpe prijs rekenen.

Sportverenigingen laten over het algemeen het logo van de vereniging drukken, de naam van de sponsor en eventueel rugnummers. Bedrijven en instellingen kiezen over het algemeen voor een naam en eventueel logo.

Teamkleding in Almelo

Heb je kleding nodig voor een vereniging, bedrijf of instelling in Almelo? Bols Teamwear kan werkelijk alles op gebied van kleding leveren. Shirts, broeken, overalls, sportkleding, blouses, sweaters, sportsokken, schaatspakken, noem het maar op, wij leveren het!

Bestel ook je kleding bij ons, hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen. Wij bezorgen door heel Nederland

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl