Teamkleding in Assen

Teamkleding in Assen; ben jij daarnaar op zoek? Teamkleding is een verzamelnaam voor alle soorten kleding dat gedragen wordt door meerdere mensen die samen werken, sporten of vrijetijd activiteiten uitoefenen.

Denk jij ook nog automatisch aan kleding voor een sportvereniging, wanneer je de term teamkleding hoort? Dat is best logisch, maar er zijn steeds meer bedrijven, clubs en instellingen die kiezen voor deze vorm van uniformiteit.

Ben je op zoek naar teamkleding in Assen voor een bedrijf, sportvereniging, instelling of gemeente? Dan zijn de mogelijkheden enorm, in dit blog noemen we deze mogelijkheden per bedrijfstype.

Teamkleding Assen

Teamkleding voor sportverenigingen

Als je op zoek bent naar sportkleding voor een sportvereniging, dan is de keus eigenlijk heel makkelijk. Jouw vereniging heeft namelijk de kleding nodig waar het de bepaalde sport in kan uitoefenen. Voor een voetbalvereniging is dat voetbalkleding, voor een zwemvereniging zwemkleding en voor een schaatsclub schaatskleding.

Voor sommige sporten ligt die keus iets ingewikkelder, bijvoorbeeld voor zaalvoetbal. Je zou dan kunnen denken dat normale voetbalkleding volstaat, maar die is eigenlijk niet geschikt voor een indoor sport. Kies dus altijd kleding die specifiek voor de sport gemaakt is.

Een moeilijkere keus heb je te maken voor het merk van de kleding. Teamkleding voor een sportvereniging in Assen is van bijna alle merken te krijgen. Er zijn enkele merken die zich specialiseren in teamkleding, zoals bijvoorbeeld Hummel en Masita.

Bedrijven kiezen steeds vaker voor teamkleding

Bij sommige vakken is een uniform nodig, zoals politie, beveiliging en brandweer. Een uniform heeft twee functies; autoriteit uitstralen en voor herkenbaarheid zorgen. Die laatste functie is heel belangrijk, ook voor andere bedrijven. Dat is de reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor teamkleding, ook in Assen.

Een voorbeeld is de kleding van kassières in de supermarkt, baliemedewerkers bij de gemeente of vrijwilligers bij een school.

Naast het voordeel van herkenbaarheid zorgt teamkleding voor nog een positief effect; een sterk groepsgevoel bij de dragers van de kleding.

Werkkleding in Assen

Heb je een bedrijf in Assen waarbij de medewerkers werkkleding moeten dragen zoals een overall of een werkjas? Hoe mooi zou het dan zijn als iedereen dezelfde kleding zou dragen? Je zorgt dan voor herkenbaarheid en eenheid in het bedrijf. Bij werkkleding kun je denken aan hovenierskleding, horecakleding, werkjassen en overalls.

Teamkleding in Assen kopen

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van teamkleding? Wil je teamkleding in Assen kopen? Kies dan voor Bols Teamwear. Wij zijn dé specialist op gebied van teamkleding in Nederland. Wij leveren op dit moment kleding aan 35 verenigingen en hebben meer dan 250 klanten. Wij kunnen alle mogelijke teamkleding leveren, van vrijwel alle merken en door heel Nederland.

Neem eens een kijkje op onze website naar de mogelijkheden! Als je vragen hebt, dan kun je gebruik maken van de chat-functie. Wil je een bestelling doen? Vul dan het offerteformulier in!

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN