Teamkleding Apeldoorn | Sportkleding, bedrijfskleding en promotiekleding

Op zoek naar teamkleding in Deventer?

Teamkleding in Deventer; ben je daarnaar op zoek? Misschien heb je werkkleding nodig voor een bedrijf, uniformen voor een overheidsinstantie of sportkleding voor een vereniging?

Gelukkig bestaat er een specialist die al deze soorten kleding kan leveren. Niet alleen dat, je kunt bij deze specialist de kleding ook laten bedrukken met een logo, naam of andere afbeelding.

De naam van deze leverancier? Bols Teamwear natuurlijk; al jarenlang een begrip op gebied van teamwear. Wij leveren namelijk kleding aan 35 verenigingen en hebben maar liefst 250 klanten. Heb jij een bedrijf, instantie, school of vereniging in Deventer en ben je op zoek naar teamkleding? Kies dan voor Bols Teamwear. In deze blog kun je lezen wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen!

Teamkleding Deventer

Wat is teamkleding of teamwear?

Teamwear is een ander woord voor teamkleding. Bij teamkleding kun je denken aan alle kledingstukken die mensen dragen tijdens het uitvoeren van een gezamenlijke taak, functie of sport. Niet alleen sporttenues en trainingspakken zijn daarom teamkleding, maar ook uniformen, werkjassen, kleding van kassières, gele hesjes van schoolbegeleiders, blouses van baliemedewerkers en ga zo maar door.

Wat zijn de mogelijkheden op gebied van teamkleding

Bols Teamwear levert sportkleding aan maar liefst 35 sportverenigingen. Wij kunnen alle mogelijke soorten sportkleding leveren, voor werkelijk alle sporten. Niet alleen voor voetbal of handbal, maar bijvoorbeeld ook voor zwemmen, schaatsen, wielrennen, golf en zeilen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Draag jij kleding tijdens je sport? Dan kunnen wij het leveren!

Daarnaast leveren wij alle mogelijke kleding voor andere functies. Als enkele voorbeelden kunnen we noemen; hovenierskleding, kleding voor bouwmedewerkers, softshell jassen voor buitengebruik, polo’s voor kantinemedewerkers, werkkleding voor een schoonmaakbedrijf. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij voorzien jouw bedrijf of instelling van geschikte kleding.

Teamkleding laten bedrukken

Wat is teamkleding zonder logo, naam of rugnummer? Door de kleding te laten bedrukken zorg je voor nog meer herkenbaarheid en reclame. Bols Teamwear beheert een eigen drukkerij, wij bedrukken de kleding dus zelf. We hebben hier jarenlange ervaring in, daarom kun je erop vertrouwen dat de kleding professioneel gedrukt wordt. Samen met de kwaliteit van de kleding zorgt dit ervoor dat je heel lang van de kleding gebruik kunt maken.

De eigen drukkerij biedt ons veel voordelen. Ten eerste kunnen we hierdoor snel werken en leveren. Daarnaast kun jij hierdoor profiteren van een scherpe en aantrekkelijke prijs.

Hoe kan ik teamkleding bestellen in Deventer?

Al onze teamkleding kun je online bestellen bij Bols Teamwear. Hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen. Als je vragen hebt dan kun je gebruik maken van de handige chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl