Op zoek naar teamkleding in Doetinchem?

Ben jij op zoek naar teamkleding in Doetinchem? Zoek dan niet verder, er zit namelijk een specialist op gebied van teamwear in Doetinchem zelf! Bols Teamwear is al jarenlang de leverancier van sportkleding en teamkleding in de regio van Emmen, Hoogeveen en Doetinchem.

Vele clubs, bedrijven en verenigingen bevinden zich onder onze klanten. Wij leveren de kleding voor maar liefst 35 verenigingen en hebben meer dan 250 klanten. Word jij één van onze nieuwe klanten? Dat zou een goede stap en investering zijn. De mogelijkheden op gebied van teamkleding zijn namelijk enorm.

Teamkleding Doetinchem

Wat zijn de mogelijkheden op gebied van teamkleding?

Dat een sportvereniging teamkleding nodig heeft, dat is natuurlijk logisch. Teamkleding betekent echter meer dan alleen sportkleding. Bij teamwear kun je denken aan alle soorten kleding dat gedragen wordt tijdens het uitvoeren van een bepaalde taak, hobby, werkzaamheid of functie door twee of meerdere mensen. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen voor uniformiteit in hun omgeving. Het zorgt namelijk niet alleen voor herkenbaarheid, het vergroot ook nog het groepsgevoel onderling.

De mogelijkheden op gebied van teamkleding zijn dan ook enorm. Wij kunnen vrijwel alles leveren; jassen, hoodies, T-shirts, polo’s, sweaters, sportkleding, sport accessoires, werkjassen, werkbroeken, overalls etc. Deze kledingstukken kun je bovendien laten voorzien van een print zoals een logo, naam van het bedrijf of van de vereniging, sponsornaam etc.

Teamkleding in Doetinchem

Heb je interesse in teamkleding voor jouw vereniging, bedrijf, school of instelling in Doetinchem? Kies dan voor Bols Teamwear! Je kunt al onze kleding online bestellen, hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen.

Als je vragen hebt dan kun je gebruik maken van de handige chat-functie. Wij leveren onze opdrachten in heel Nederland, wij kunnen tevens op locatie afleveren zoals bij een voetbalvereniging of bedrijf.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl