Teamkleding in Emmen

Teamkleding in Emmen; heb jij dat nodig voor een bedrijf, instelling of vereniging in Emmen? Bols Teamwear is een begrip in de regio, je hebt vast wel eens van ons gehoord. Wij leveren de teamkleding van maar liefst 35 verenigingen en hebben meer dan 250 klanten.

Veel van deze verenigingen en klanten komen uit Emmen of omgeving. Word ook klant bij ons, dat levert je namelijk enkele grote voordelen op! Teamkleding is niet alleen essentieel voor veel sporten, het is namelijk ook heel geschikt voor bedrijven en instellingen.

In deze blog kun je lezen wat teamkleding precies is, hoe het voordelig kan zijn voor jouw vereniging of bedrijf en wat de mogelijkheden zijn.

Teamkleding Emmen

Wat is teamkleding?

Onder teamkleding kun je alle soorten kledingstukken verstaan die door een bedrijf, instelling of vereniging worden verstrekt onder hun leden of werknemers. Dit doen ze om verschillende redenen. Voor een sportvereniging is een tenue nodig om verschillende teams uit elkaar te kunnen houden.

Deze vorm van herkenbaarheid is logisch. Herkenbaarheid is echter ook zeer belangrijk voor bedrijven of instellingen, bijvoorbeeld om verkopers in een bouwmarkt te kunnen herkennen als klant of een overheidsambtenaar door middel van zijn of haar uniform.

Alle mogelijke kledingstukken die gedragen worden door meerdere mensen met dezelfde taak, functie of doel, kun je dus teamkleding noemen. Voor de duidelijkheid noemen we enkele voorbeelden: sportkleding voor alle mogelijke sporten, sweaters voor een promotieteam, werkbroeken voor een klusbedrijf, fleecejassen voor een wandelclub, polo’s voor kantinemedewerkers, blouses voor baliemedewerkers in een hotel, horecakleding etc.

Waarom is teamkleding belangrijk?

Het belang van teamkleding bij teamsporten mag duidelijk zijn, dat behoeft geen uitleg meer. Voor overheidsinstellingen is teamkleding belangrijk omdat het vaak om een uniform gaat. Een uniform heeft twee functies; ten eerste zorgt het voor duidelijke herkenbaarheid. Iedereen weet hoe een politieagent, brandweerlieden of een ambulanceverpleger eruit ziet. Dat komt dankzij het uniform. Daarnaast straalt het uniform enige mate van autoriteit en betrouwbaarheid uit.

Deze voordelen komen ook terug als je kiest voor teamkleding in een bedrijf. Als voorbeeld noemen we een bouwbedrijf. Als op een bouwplaats iedereen in dezelfde kleding loopt, dan zorgt dat voor een gevoel van vertrouwen bij omstanders of mensen die voorbij komen. Bovendien wordt teamkleding meestal bedrukt met een logo of naam van het bedrijf. Dat zorgt dan ook nog eens voor reclame. Een mooie plaatje is niet alleen een groot voordeel, naamsbekendheid is ook heel belangrijk.

Wat betekent dit voor jou?

Bols Teamwear is een begrip in de regio vanwege twee belangrijke factoren; wij kunnen namelijk werkelijk alles leveren op gebied van kleding en wij kunnen de kleding zelf bedrukken. Wat je ook nodig hebt aan kleding voor jouw vereniging, bedrijf of instelling, wij leveren het! In onze eigen drukkerij kunnen we deze kleding bovendien bedrukken. Dat levert jou nog eens twee voordelen op: Snelle levering en een voordelige prijs!

Heb je kleding nodig voor een bedrijf, instelling of vereniging in Emmen? Bestel deze dan bij Bols Teamwear! Hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen op de website. Voor vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl