Teamkleding in Hardenberg

Teamkleding in Hardenberg; heb jij dat nodig voor je vereniging, bedrijf of instelling? Laat de teamkleding dan leveren door Bols Teamwear.

Bij ons heb je namelijk een enorme keus aan kleding, wij kunnen werkelijk alles leveren wat jij maar nodig hebt. Daarnaast bieden wij nog een groot voordeel; een eigen drukkerij.

In deze blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn op gebied van teamkleding. Daarnaast hebben we het over de voordelen van het bedrukken van kleding.

Teamkleding Hardenberg

Wat kun je verstaan onder teamkleding?

Denk jij automatisch aan een sportclub als je denkt aan teamkleding? Natuurlijk is sportkleding een onderdeel van teamkleding, maar het omvat veel meer. Bedrijven, gemeentes en scholen zijn slechts enkele voorbeelden van instellingen die ook hun medewerkers of vrijwilligers in teamkleding steken. Herkenbaarheid en naamsbekendheid zijn namelijk heel belangrijk voor een bedrijf of instelling.

Teamkleding is dus een verzamelwoord voor kleding dat gedragen wordt door mensen in bepaald team. Dat kan gaan om een sportclub, maar ook om bijvoorbeeld leraren op een school, bouwvakkers van een aannemer, baliemedewerkers bij de gemeente of politieagenten in een bepaalde stad.

Wat zijn de mogelijkheden op gebied van teamkleding?

Een goede leverancier kan vrijwel alles leveren op gebied van teamkleding. Als een vereniging, bedrijf of instelling het nodig heeft tijdens de activiteiten of werkzaamheden, dan kan het geleverd worden. Teamkleding kan zijn: Tenues van een sportvereniging, uniformen voor overheidsinstellingen, gele hesjes voor medewerkers op parkeerterreinen, stratenmakers kleding, kleding voor hoveniers, polo’s voor winkelmedewerkers, blouses voor hostesses etc.

Door teamleden dezelfde kleding te laten dragen ontstaat er herkenbaarheid voor een klant. Daarnaast heeft het natuurlijk een functionele reden als het gaat om teamsport. De herkenbaarheid wordt nog vergroot door een naam of een logo op de kleding te laten drukken. Als je kiest voor Bols Teamwear, dan voeren wij het bedrukken zelf uit. Hierdoor kunnen we snel leveren en hanteren we tevens een scherpe prijs.

Teamkleding in Hardenberg bestellen

Op zoek naar teamkleding in Hardenberg? Bestel de kleding dan bij dé specialist van Nederland, Bols Teamwear. Wij hopen dat je overtuigd bent geraakt van de voordelen die wij je kunnen bieden. Bij ons vind je een enorm assortiment teamkleding. We kunnen werkelijk alles leveren van vrijwel alle merken.

Enkele voorbeelden: Nike, Adidas, Hummel, Craft, Jako en Erima. Daarnaast kunnen wij de kleding zelf bedrukken in onze drukkerij. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kleding, dus je kunt erop vertrouwen dat dit zeer professioneel uitgevoerd wordt.

Wij leveren kleding aan bedrijven, instellingen en verenigingen. Je kunt als particulier ook bij ons bestellen, maar dan geldt een minimale afname van 5 stuks per artikel. Een bestelling doe je door het offerteformulier op onze website in te vullen. Voor simpele vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl