Teamkleding Apeldoorn | Sportkleding, bedrijfskleding en promotiekleding

Teamkleding Hengelo

Ben je op zoek naar een leverancier van teamkleding in de regio van Hengelo? Bols Teamwear is al jarenlang een begrip op het gebied van teamwear. Wij voorzien onder andere veel sportverenigingen van sportkleding. Teamkleding betekent echter meer dan alleen kleding om te sporten.

Wist je dat wij maar liefst 250 klanten van teamkleding voorzien? Dat gaat dan bijvoorbeeld om bedrijven, instellingen, scholen en zwembaden. Heb je een vereniging, bedrijf of andere instelling in Hengelo en zoek je daar teamkleding voor? In deze blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Teamkleding Hengelo

Teamkleding in Hengelo voor sportverenigingen

Sportverenigingen zijn de grootste afnemers van teamwear. Wij leveren dan ook kleding aan maar liefst 35 verenigingen in de regio van Hengelo. Heb jij ook kleding nodig voor jouw vereniging? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen namelijk kleding leveren voor alle mogelijke sporten. Voetbal, handbal, volleybal, hockey, vissen, golf, tennis, noem maar op.

Alle mogelijke kledingstukken kun je bij ons bestellen. Veel verenigingen kiezen ervoor om alleen tenues te bestellen; shirt, broek en sokken, maar je kunt nog veel verder gaan op gebied van sportkleding. Wat dacht je ervan als de hele vereniging in dezelfde trainingspakken zou lopen, misschien zelfs inclusief sporttas.

Al deze kleding moet natuurlijk ook bedrukt worden met logo, naam en/of rugnummer! Ook dat kan Bols Teamwear voor jou uitvoeren, wij beheren namelijk een eigen drukkerij voor kleding.

Een begrip in de regio...

Bols Teamwear bestaat al jarenlang, we zijn in de laatste jaren gegroeid naar één van de grootste aanbieders van teamkleding in Nederland. Wij kunnen dan ook kleding leveren door het hele land. Je kunt er zelfs voor kiezen om een opdracht op locatie te laten afleveren, bijvoorbeeld bij een sportvereniging of bedrijf. Alle kleding kun je bestellen via onze website, daarvoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl