Teamkleding voor hockeyclubs en hockeyteams

Teamkleding voor hockey; ben je daar naar op zoek voor een hockeyvereniging of team? Bestel het dan bij Bols Teamwear.

Wij kunnen alles leveren wat je maar nodig hebt voor het spelen van hockey. Kleding, accessoires, van verschillende merken en in alle mogelijke clubkleuren.

In dit blog kun je lezen wat voor kleding er nodig is voor hockey, van welke merken je hockeykleding kunt bestellen en hoe je dit kunt doen.

teamkleding hockey

Wat voor kleding heb je nodig voor hockey?

Als je dit leest is de kans groot dat je hockeykleding wilt bestellen voor een team of een gehele vereniging. Je zult dan kleding nodig hebben voor mannen, dames, jongens en meisjes. Teamkleding dus in verschillende maten.

Tenues zijn natuurlijk het eerst waar je aan denkt, bestaande uit lange kousen, sportbroeken voor de heren en jongens en hockeyrokjes voor de dames en meisjes, en natuurlijk bijpassende shirts. Daarnaast kun je voor het team of de vereniging ook trainingspakken en sporttassen bestellen of bijvoorbeeld hoodies voor tijdens de warming-up.

Voor hockey zijn ook bepaalde accessoires onmisbaar. Je kunt dan denken aan beschermers voor gebit, gezicht en schenen. De hockeykeeper heeft een heel afwijkend tenue nodig, waaronder hij of zij de nodige beschermende kleding kan dragen. Een hockeybal kan namelijk hard aankomen!

Wat voor merken maken teamkleding voor hockey?

Er zijn niet zo heel veel bekende merken die teamkleding voor hockey produceren. Hockey wordt namelijk niet in veel landen gespeeld. Voor grote merken is het daarom niet zo aantrekkelijk om kleding ervoor te maken. Toch zijn er wel merken die hele goede kleding maken zoals Adidas, Osaka, Brabo, Reece en Indian Maharadja. Misschien is het juist wel mooi dat dit soort kleinere merken hier kleding voor ontwerpen en produceren. Hun liefde voor de sport komt er daardoor nog meer in terug.

Teamkleding voor hockey van deze verschillende merken kun je bestellen via een specialist in teamkleding zoals Bols Teamwear. Voor welk merk je kiest kun je laten afhangen van de mogelijkheden die ze bieden wat betreft het aanbod in de clubkleuren. Zijn er meerdere merken die mooie tenues bieden in de juiste kleuren? Laat dan je smaak gelden, of laat een enquête houden onder de clubleden.

Teamkleding voor hockey bestellen

Wil je teamkleding voor hockey bestellen? Doe dit dan bij Bols Teamwear! Wij kunnen alles leveren wat jij nodig hebt. Weet je precies wat je wilt bestellen? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keus? Vul dan het offerteformulier in!

Geef daarin ook aan of je de kleding wilt laten bedrukken. Dat doen wij namelijk ook zelf in onze eigen drukkerij. Je kunt het logo van de vereniging, eventuele sponsor en natuurlijk rugnummers en/of namen laten drukken.

Als je vragen hebt dan kun je gebruik maken van de handige chat-functie. Kom je er nog niet uit? Schroom dan niet om ons te mailen! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een antwoord geven.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl