Op zoek naar teamkleding in Kampen?

Teamkleding in Kampen; ben je daar naar op zoek? Misschien heb je dit nodig voor je voetbalclub, zwemvereniging of wandelclub?

Het kan natuurlijk ook dat je kleding nodig hebt voor medewerkers in een bedrijf of instelling of vrijwilligers van bijvoorbeeld een school. Teamkleding is namelijk niet alleen geschikt voor sportverenigingen. In deze blog kun je lezen wat teamkleding precies is, wat de mogelijkheden zijn voor jou en waar je teamkleding kunt kopen.

Teamkleding Kampen

Wat is teamkleding?

Teamkleding kun je zien als een verzamelnaam voor alle kledingstukken die gedragen worden door personen met hetzelfde doel, dezelfde taak of hobby of dezelfde functie. Teamkleding wordt dus niet alleen gedragen door sportverenigingen, maar juist steeds meer door bedrijven, (overheid)instellingen, scholen, gemeentes etc. Door het dragen van dezelfde kleding zorg je ten eerste voor herkenbaarheid.

Dat komt door de kleding die door iedereen van het team gedragen wordt, maar vaak ook door de naam of het logo dat op bijvoorbeeld een shirt is gedrukt. Herkenbaarheid is de grootste functie van teamkleding, maar daarnaast zorgt het voor reclame en tevens een sterk groepsgevoel.

Als we als voorbeeld een klein wielrenclubje nemen: Jullie komen één keer per week bij elkaar om een stuk te fietsen, iedereen draagt daarbij zijn eigen kleding. Hoe cool zou het zijn als jullie ervoor kiezen om hetzelfde wielrentenue te gaan dragen, eventueel voorzien van de naam van de club? Dat zou de wekelijkse ronde toch nog mooier en krachtiger maken?

Wat zijn de mogelijkheden op gebied van teamwear?

Een ander woord voor teamkleding dat regelmatig gebruikt wordt is teamwear. Teamkleding of teamwear is geschikt voor veel verschillende instellingen. Natuurlijk moeten vele sportverenigingen er gebruik van maken om te zorgen voor herkenbaarheid op het sportveld. Deze verenigingen bestellen dan tenues voor hun leden en vaak ook trainingsmiddelen als hesjes, trainingskleding en sporttassen.

Er bestaan natuurlijk ook sporten waarbij een herkenbaar tenue geen belang heeft, zoals bij tennis, zwemmen of golf. Toch kun je als verenigingen er dan voor kiezen om bepaalde kledingstukken te bestellen voor je leden. Denk dan bijvoorbeeld aan sporttassen, trainingsjacks en buitenjassen.

Teamkleding is niet alleen geschikt voor sportclubs. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen ervoor om hun medewerkers of vrijwilligers te voorzien van herkenbare en passende kleding. Herkenbaarheid heeft vele voordelen, niet alleen voor de leden van een team, maar ook voor buitenstaanders. Neem als voorbeeld maar een winkel of tuincentrum waarbij de verkopers bijvoorbeeld dezelfde polo dragen. Dat is heel handig voor klanten, bovendien zorgt het voor vertrouwen bij de klant en reclame voor het bedrijf.

De mogelijkheden zijn enorm op gebied van teamkleding voor instellingen en bedrijven. Werkelijk alles is mogelijk; werkbroeken, T-shirts, sweaters, softshell jassen, hoodies, blouses, polo’s, werkjassen, noem maar op, het is verkrijgbaar bij de juiste leverancier.

Teamkleding in Kampen kopen

Heb je teamkleding nodig in Kampen voor een vereniging, instelling of bedrijf? Kies dan voor Bols Teamwear! Wij kunnen werkelijk alles leveren wat jij maar nodig acht, van alle mogelijke merken. Daarnaast kunnen wij de kleding ook bedrukken met naam, afbeelding of logo, wij beheren namelijk een eigen drukkerij. Maak je wensen kenbaar via het offerteformulier op de website. Als je vragen hebt dan kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl