Teamkleding in Meppel

Teamkleding in Meppel, heb jij dat nodig voor een vereniging, bedrijf of instelling? Bestel deze kleding dan bij ons, Bols Teamwear. Je kunt ons namelijk zien als dé specialist in Nederland op gebied van teamkleding.

Wij kunnen werkelijk alle soorten kleding leveren die jij maar nodig denkt te hebben. Bovendien beheren wij een eigen drukkerij. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij het beste kunnen bieden op gebied van teamwear.

Heb je een bedrijf in Meppel, ben je voorzitter van een vereniging in Meppel of wil je kleding bestellen voor een instelling in Meppel? In deze blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn van teamkleding en hoe je eraan kunt komen.

Teamkleding Meppel

Wat voor teamkleding bestaat er?

De meeste mensen denken onmiddellijk aan sportkleding wanneer ze de term teamkleding horen. Dat is heel begrijpelijk, want tijdens het sporten wordt vaak een team gevormd en dit team speelt in dezelfde kleding. Teamkleding omvat echter veel meer dan alleen sportkleding. Veel bedrijven en andere instellingen kiezen ervoor om hun leden, medewerkers of vrijwilligers in dezelfde kleding te steken.

Dit zorgt voor herkenbaarheid voor omstanders of klanten, het ziet er ook nog eens zeer professioneel uit. Daarnaast zorgt het dragen van teamkleding voor een groot groepsgevoel. Enkele voorbeelden van teamkleding voor bedrijven of instellingen zijn: Polo’s van winkelmedewerkers, de overalls van machinebediendes, werkkleding voor bouwvakkers en gele hesjes voor parkeerwachten.

Kortom: Teamkleding is sportkleding voor sportverenigingen en kleding voor bedrijven en instellingen.

Kun je ook bedrukte teamkleding kopen?

Er zijn meerdere aanbieders van teamkleding in Nederland. Sommige van deze bedrijven bieden ook de mogelijkheid om deze kleding te laten bedrukken. Je kunt er bijvoorbeeld een logo van een vereniging op zetten, rugnummers op sportshirts of de naam van het bedrijf of de sponsor.

Er bestaat echter geen ander bedrijf als Bols Teamwear. Wij bieden namelijk twee grote voordelen. Allereerst een enorm assortiment aan kleding; wij kunnen werkelijk alle mogelijke kleding leveren van alle merken. Bovendien kunnen wij je de mogelijkheid bieden om deze kleding te bedrukken. Wij doen dat in onze eigen drukkerij. Hierdoor houden wij de lijnen kort, we kunnen daardoor snel werken en leveren.

Het levert jou ook nog eens een voordelige prijs op!

Teamkleding in Meppel

Op zoek naar teamkleding in Meppel? Bols Teamwear is al jaren een begrip in de regio. Vele verenigingen en bedrijven zijn jou voorgegaan. Op dit moment leveren wij teamkleding aan 35 verenigingen en maar liefst 250 vaste klanten. Sluit je hierbij aan!

Je kunt je wensen kenbaar maken door het offerteformulier in te vullen. Voor eventuele vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl