Teamkleding in Zutphen

Op zoek naar teamkleding in Zutphen? Zoek dan niet verder, Bols Teamwear is namelijk dé leverancier van teamkleding in Nederland!

Bij Bols Teamwear kun je alle soorten teamkleding vinden, dus ook voor jouw bedrijf, vereniging of instelling. Met teamkleding wordt namelijk veel meer verstaan dan alleen sportkleding.

In deze blog kun je lezen wat de mogelijkheden zijn voor jou!

Teamkleding Zutphen

Wat moet ik verstaan onder teamkleding?

Teamkleding is een verzamelnaam voor alle kledingstukken die gedragen worden door mensen die dezelfde functie of taak uitvoeren. Dat kan dus gaan om spelers van een voetbalelftal, badmeesters in een zwembad, productiemedewerkers in een fabriek of vrijwilligers bij een instelling. Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden. Om een goed beeld te krijgen geven we je enkele voorbeelden van teamkleding:

- Wedstrijdtenues voor bepaalde sporten;
- Trainingspakken;
- Polo’s voor baliemedewerkers of kassières;
- Overalls voor productiemedewerkers;
- Buitenjassen;
- Hovenierskleding;
- Horeca kleding;
- Gele hesjes voor vrijwilligers en begeleiders.

Steeds meer bedrijven en andere instellingen kiezen voor teamkleding. Het heeft namelijk enkele belangrijke voordelen.

Wat zijn de voordelen van teamkleding

Teamkleding zorgt ten eerste voor herkenbaarheid. Dit voordeel wordt nog extra versterkt als je op de kleding een logo of naam van het bedrijf laat drukken. De herkenbaarheid is natuurlijk erg belangrijk voor klanten, maar ook voor collega’s of teamleden onderling.

Je hoeft elkaar in bepaalde situaties niet meer te zoeken. Naast de herkenbaarheid zorgt teamkleding ook voor meer groepsgevoel. Dit kan heel belangrijk zijn in een organisatie. Het geeft een gevoel van erbij horen, dat zorgt vaak voor meer motivatie.

Teamkleding in Zutphen

Als je teamkleding zoekt in Zutphen, kies dan voor Bols Teamwear. Je kunt ons namelijk zien als dé specialist op gebied van teamkleding in Nederland. Dat komt onder andere door ons enorme assortiment, wij kunnen namelijk vrijwel alles leveren op gebied van teamwear. Daarnaast leveren wij door heel Nederland en wij beheren een eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel leveren en hanteren we een scherpe prijs.

Ook teamkleding van Bols Teamwear bestellen? Vul dan het offerteformulier op onze website in. Voor vragen kun je de handige chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl