Trainingspak bedrukken

Ben je op zoek naar een bedrijf dat trainingspakken kan bedrukken? Bols Teamwear is één van de grootste leveranciers van teamkleding in Nederland. Wij kunnen werkelijk alles leveren op het gebied van kleding, bedrijfskleding, uniformen, accessoires en sportkleding.

Sportkleding wordt tegenwoordig aangepast op de sport. Vroeger bestond er één soort trainingspak waarin alle trainingen werden gedaan; voor voetbal, handbal, hardlopen etc.

Gelukkig is die tijd voorbij, een trainingspak moet namelijk niet in de weg zitten van een goede training. Er bestaan daarom veel verschillende trainingspakken. Natuurlijk kunnen deze allemaal bedrukt worden met naam, logo of rugnummer. Dit heeft een aantal functies en voordelen, in dit blog kun je er alles over lezen.

bedrukken trainingspakken

Waarom een trainingspak bedrukken?

Het bedrukken van een sporttenue, daar begrijpen de meeste mensen het doel wel van. Wat is echter de bedoeling van het bedrukken van een trainingspak? Het heeft een aantal doelen, het grootste doel is waarschijnlijk naamsbekendheid. Door de naam van een sponsor op een trainingspak te drukken, zorg je voor een nog groter bereik.

Hoe vaker mensen de naam zien, des te bekender de naam wordt. Behalve de naam van de sponsor, kiezen veel verenigingen voor het bedrukken van het logo van de vereniging op de borst. Dit is een goede manier om te zorgen voor herkenbaarheid. Het zorgt ook voor een sterk teamgevoel en trots.

Je kunt er ook voor kiezen om de rugnummers van de spelers op de trainingspakken te laten drukken. Dat hoeft niet op de rug, maar kan ook door middel van een getal in klein formaat op de rechterborst of broek. Dit is heel handig als de trainingspakken samen worden gewassen, bijvoorbeeld door een externe partij of op de vereniging zelf.

Wat voor trainingspakken kan ik laten bedrukken?

Voor elke sport bestaat er een trainingspak. Trainen is namelijk de fundering van een sport, de kleding daarbij is erg belangrijk. Door de juiste kleding te dragen bescherm je jezelf tegen afkoeling op koude dagen. Het is ook erg belangrijk dat de trainingspakken goed ademen, anders zou je teveel gaan zweten. Dat kan juist zorgen voor afkoeling wanneer je even stil staat.

Alle trainingspakken zijn geschikt om te bedrukken. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om de kleding op het bovenlichaam te bedrukken. Dit valt namelijk het meest op. In geval van rugnummers worden ook de trainingsbroeken hier vaak mee bedrukt.

Trainingspak bedrukken

Bols Teamwear is dé specialist van Nederland op gebied van teamkleding. Wij kunnen werkelijk alle mogelijke kleding leveren, van welk merk dan ook. Op dit moment leveren wij kleding aan maar liefst 35 verenigingen en 250 klanten. Als particulier kun je ook trainingspakken bij ons bestellen en laten bedrukken. Dan geldt echter een minimale afname van 5 stuks per artikel.

Kies ook voor Bols Teamwear! Wij leveren niet alleen de trainingspakken, wij bedrukken deze zelf in onze eigen drukkerij. Heb je interesse in een samenwerking? Vul dan het offerteformulier in! Voor vragen kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl

Offerte aanvragen

LEUK OM TE LEZEN