Uniform bestellen

Wil je een mogelijkheid creëren voor medewerkers om een uniform te bestellen? Ga dan een samenwerking aan met Bols Teamwear.

Wij leveren niet alleen sportkleding aan veel verenigingen of werkkleding aan bedrijven, ook (overheid)instanties kunnen hun uniformen bij ons bestellen. Wij kunnen deze zelfs bedrukken van de nodige teksten of afbeeldingen als je dat wenst.

In dit blog kun je lezen hoe het bestellen van uniformen geregeld kan worden door middel van een samenwerking tussen ons.

uniform bestellen

Voor wat voor instelling wil je een uniform bestellen?

Wat voor instellingen werken er allemaal in een uniform? Natuurlijk de politie, brandweer en legeronderdelen zoals landmacht, marine en luchtmacht. Veel alledaagser zijn echter beveiligingsbedrijven, parkeerwachten en stadswachten.

Deze mensen zien we dagelijks in het straatbeeld rondlopen. Uniformen bestellen voor deze bedrijven en instanties wordt uitbesteed aan daarin gespecialiseerde bedrijven, zoals bijvoorbeeld Bols Teamwear.

Een grote partij uniformen bestellen

Het kan zijn dat je een grote partij uniformen in één keer wilt bestellen. Misschien heb je een nieuw beveiligingsbedrijf gestart of het werd tijd om het uniform te vernieuwen. In zo’n geval kun je een grote bestelling doen bij ons. Samen met jou bespreken we wat je voor kledingstukken je allemaal nodig hebt en hoe het uniform eruit moet komen te zien.

Als je tevreden bent dan zorgen wij dat je op een afgesproken dag de uniformen in huis zult hebben.

Uniform bestellen per medewerker

Wat nu als een medewerker van je bedrijf een nieuw uniform wil bestellen? Misschien is hij of zij nieuw in dienst of het oude uniform is versleten. In zo’n geval kunnen wij een samenwerking aangaan zodat medewerkers van jouw bedrijf rechtstreeks bij Bols Teamwear kunnen bestellen wat ze nodig hebben.

Op dit moment hebben wij zo’n systeem al voor de leden van veel sportverenigingen. Overigens naar volle tevredenheid van alle sportclubs waaraan wij kleding leveren.

Uniformen, sportkleding en werkkleding

Zoals je hebt kunnen lezen levert Bols Teamwear niet alleen maar sportkleding aan sportverenigingen. Ook bedrijven en instanties kunnen bij ons terecht voor hun uniformen. Wij kunnen deze kleding door heel Nederland leveren. Op dit moment hebben wij een samenwerking met meer dan 250 klanten. Wil je uniformen bestellen? Word dan ook klant van ons!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou of weet je al precies wat je nodig hebt? Vul dan het offerteformulier in. Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de chat-functie. In andere gevallen kun je ons altijd mailen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl