Voetbal trainingspakken van Hummel

Voetbal trainingspakken van Hummel; ben jij daar naar op zoek voor een voetbalteam of voetbalvereniging? Bestel ze dan bij Bols Teamwear, dé specialist van Nederland op gebied van teamkleding.

Wist je dat wij maar liefst 35 verenigingen van sportkleding voorzien? Vele van deze verenigingen lopen in voetbal trainingspakken van Hummel.

In dit blog kun je alles lezen over het merk Hummel. Daarnaast noemen we de mogelijkheden voor voetbal trainingspakken en we vertellen je hoe je deze kunt bestellen.

voetbaltrainingspak hummel

Wat voor voetbal trainingspakken van Hummel bestaan er?

Naast de verschillende voetbalshirts en sporttassen, produceert Hummel ook verschillende voetbal trainingspakken. Er zijn voetbal trainingspakken van Hummel verkrijgbaar voor heren, dames, jongens en meisjes. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere verschillende types en kleuren. Hierdoor is er bijna altijd een voetbal trainingspak dat past bij de kleuren van jouw vereniging.

Er zijn veel verschillende voetbal trainingspakken van Hummel op dit moment zijn de twee onderstaande lijnen het meest verkocht:

Authentic Polysuit

Een mooi en klassiek voetbal trainingspak gemaakt van 100% polyester. De trainingsjacks zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en gemaakt van panelen in verschillende tinten. De taps toelopende trainingsbroeken zijn altijd uitgevoerd in zwart. Er zitten meerdere zakken in het trainingspak, voorzien van goed werkend ritssluitingen.

Valencia Polyester Suit

De Valencia trainingspakken van Hummel zijn gemaakt van 100% polyester. Het materiaal is zeer duurzaam dankzij de binnenzijde dat durapoly wordt genoemd. Het jack van het trainingspak heeft een opstaande kraag, elastische boord en mesh panels die zorgen voor ventilatie.

Dit trainingspak is daarom zeer geschikt voor trainingen gedurende het gehele jaar. Het pak ademt namelijk niet alleen heel goed, het materiaal zorgt er namelijk ook voor dat je niet afkoelt.

Voetbal trainingspakken van Hummel

Ben jij op zoek naar voetbal trainingspakken van Hummel? Bestel ze dan bij Bols Teamwear! Wij gaan op zoek voor jou naar de geschikte trainingspakken en leveren deze snel bij je af. Je kunt de trainingspakken zelfs door ons laten bedrukken.

Vul het offerteformulier in op onze website om je wensen kenbaar te maken. Als je vragen hebt kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl