Teamkleding voetbal ontwerpen

Wil je teamkleding voor voetbal ontwerpen? Heb je kleding nodig voor een voetbalvereniging, een zaalvoetbalclub of voor één bepaald team? Kies je het liefst voor een betrouwbare leverancier en voor voetbalkleding van een bekend merk? Ontwerp de kleding dan samen met Bols Teamwear en laat ons indien nodig je de bedrukking uit handen nemen.

Bols Teamwear is dé specialist van Nederland op gebied van teamkleding. Op dit moment voorzien wij ruim 35 verenigingen van sportkleding. Daarnaast hebben wij maar liefst 250 klanten die teamkleding bij ons bestellen. Onze ervaring en klantgerichtheid zijn onze sterke punten, sport is onze passie en die delen we graag met jou.

In dit blog kun je lezen hoe we te werk gaan als wij teamkleding voor voetbal samen met jou ontwerpen.

voetbalkleding ontwerpen

Teamkleding voor voetbalteams en clubs ontwerpen

Samen met jou gaan we zitten om je ideeën voor het ontwerp van een voetbaltenue te bekijken. We bespreken de mogelijkheden op gebied van kleur en de mogelijke merken die deze tenues zouden kunnen leveren. Daarnaast bespreken we natuurlijk ook het bedrukken van de kleding met logo, eventuele sponsornaam en rugnummers. In sommige gevallen is dit niet nodig. Dit omdat er bij custom made kleding in 90% van de gevallen geen bedrukking bij komt kijken. We verweven vaak sponsorlogo's en dergelijke in het ontwerp. Echter; voor de flexibiliteit is het handig om bijv. rugnummers wel achteraf drukken. Mocht je daar het voordeel niet van inzien; geen probleem. Ook die kunnen we meenemen in het ontwerp.

Custom made teamkleding voor voetbal is pas echt af als het aangevuld wordt met bijpassende trainingspakken en sporttassen.

Teamkleding voor voetbal ontwerpen kun je dus het best samen doen met Bols Teamwear. De combinatie van jouw ideeën en onze kennis en advies zal voor een prachtig resultaat zorgen.

Voetbalkleding bestellen

Ben je tevreden met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag voor jou. Custom made kleding is 9,5 van de 10x sublimatie. Echter mocht er bedrukt moeten worden dan is dat geen enkel probleem. In onze eigen drukkerij drukken we dagelijks voor diverse clubs, bedrijven, scholen en instellingen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl