Voetbaltas van Hummel met opdruk

Een voetbaltas van Hummel met naam; ben jij daar naar op zoek? Wil je hiervan meerdere bestellen voor een voetbalvereniging? Of misschien wel voor alle leden? Dan ben je bij Bols Teamwear aan het juiste adres!

Een voetbaltas bedrukken met een naam heeft meerdere voordelen. Daarnaast is Hummel een groot merk op gebied van teamkleding. Het is dan ook een goede beslissing om voor bedrukte voetbaltassen van Hummel te kiezen.

hummel tas met opdruk

Hummel; kwaliteit sportkleding uit Denemarken

Hummel mag dan niet zo’n grote naam hebben als Adidas en Nike, het Deense merk is waarschijnlijk de grootste aanbieder van teamkleding in de hele wereld. Enorm veel sportverenigingen (amateur en prof) spelen in sportkleding van Hummel. Het merk bestaat al heel lang, het werd namelijk in 1923 in Duitsland opgezet.

Sinds 1975 is het merk in Deense handen. Het merk mag dan niet zo bekend zijn als de grote merken, de kwaliteit van de kleding is erg goed. Hummel is dan ook een goede keus als je jouw vereniging of bedrijf in nieuwe teamkleding wilt steken.

Hummel levert vooral kleding aan voetbal-, handbal en volleybalverenigingen. Naast kleding kun je ook accessoires bestellen van Hummel, zoals bijvoorbeeld voetbaltassen.

Waarom een naam drukken op een voetbaltas?

Het sponsoren van voetbalverenigingen is heel gangbaar, ook in het amateurvoetbal. Dit wordt gedaan door de naam van de sponsor te drukken op shirts en eventueel trainingspakken. Door de naam ook op de voetbaltassen te laten drukken zorg je echter voor veel meer zichtbaarheid en reclame. Stel je eens voor dat alle spelers van een vereniging de naam van de sponsor dragen op hun tas. Deze tassen worden meegenomen door de hele regio, dat levert een hoop bekendheid op!

Behalve het drukken van de sponsornaam, kun je ook de naam van de speler op de tas laten drukken. Als dat teveel wordt, dan is het een goed idee om het rugnummer van de speler erop te drukken. Dit geeft het voordeel dat de spelers hun tas goed kunnen vinden, bijvoorbeeld als ze de tassen uit de auto of bus moeten halen.

Voetbaltas van Hummel

Wil je een voetbaltas van Hummel met naam kopen voor een vereniging? Kies dan voor Bols Teamwear! Wij zijn dé specialist op gebied van teamkleding. Naast kleding kunnen wij ook allerlei andere producten leveren zoals voetbaltassen. De voetbaltassen van Hummel zijn een zeer goede keus. Ze zijn voorzien van een apart deel voor de schoenen, waardoor deze apart van de kleding kunnen worden gehouden wanneer de schoenen vuil zijn.

Bols Teamwear beheert een eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel werken en tegen een scherpe prijs. Onze producten kun je via de website aanschaffen, hiervoor hoef je alleen maar het offerteformulier in te vullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Als je vragen hebt kun je de chat-functie gebruiken.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl