Volleybal teamkleding bestellen

Teamkleding voor volleybal; ben je daar naar op zoek? Heeft jouw volleybalvereniging of team een nieuw tenue nodig? Bestel dan alle benodigdheden bij de specialist van Nederland; Bols Teamwear. Vele verenigingen zijn je al voorgegaan, waaronder enkele volleybalclubs. Ons enthousiaste team helpt je graag aan kwalitatief hoogstaande teamkleding, zodat de spelers van jouw vereniging optimaal kunnen presteren. Zie je het al voor je, alle clubleden in een geheel nieuw tenue?

In dit blog kun je lezen wat voor kleding je het best kunt bestellen voor een volleybalvereniging en van welk merk.

volleybalkleding clubs en teams

Wat voor teamkleding heb je nodig voor volleybal?

De basis van teamkleding is een tenue. Deze bestaat uit een shirt, een short en sokken. Omdat volleybal een zaalsport is, heb je eigenlijk niet meer nodig dan het tenue. Toch kiezen veel verenigingen om teamkleding uit te breiden met sportkleding om in te trainen. Het is voor een club namelijk heel handig om verschillende tenues te hebben voor wedstrijden en voor trainingen.

Zo kun je de kleding namelijk goed uit elkaar houden. Een trainingsjas is ook een zeer welkom kledingstuk om aan de leden te verschaffen. Deze kan voor en na trainingen en wedstrijden worden gedragen. Trainingsjacks zijn in alle kleuren te verkrijgen die bij de kleuren van het tenue passen.

Sportmerken die volleybalkleding maken

Er bestaan veel verschillende merken die teamkleding maken voor volleybal. Het is namelijk een vrij algemene sport die over de gehele wereld gespeeld wordt. Grote merken als Adidas en Nike produceren dan ook volleybalkleding.

Maar je kunt ook volleybalkleding bestellen van kleinere merken als Jako, Erima en Hummel. Deze merken maken kleding van zeer goede kwaliteit. Bovendien richten deze merken zich vooral op teamkleding, waardoor het aanbod in verschillende tenues groter is dan bij de grote merken.

Teamkleding voor volleybal bestellen

Heb je teamkleding voor volleybal nodig voor een vereniging? Bestel dit dan bij Bols Teamwear! Wij zijn een specialist in het leveren van teamkleding. Met onze jarenlange ervaring weten wij dan ook precies wat jouw vereniging nodig heeft. Ook kun je de kleding bij ons laten bedrukken, wij beheren namelijk een eigen drukkerij. Wij leveren kleding door heel Nederland, eventueel op locatie als je dat wenst.

Heb je interesse in een samenwerking? Vul dan het offerteformulier in! Voor simpele vragen kun je gebruik maken van de handige chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl