Voordelen van teamkleding bedrukken

Teamkleding met bedrukking; vraag jij je af wat daar de meerwaarde van is? Dan is dit blog speciaal voor jou. Iedereen begrijpt de waarde van sponsoring op de shirts van sportverenigingen. Behalve sportverenigingen bestaan er echter veel meer instellingen die teamkleding dragen.

Het wordt namelijk steeds populairder om dezelfde kleding te dragen. Bestuurders en medewerkers in bedrijven, scholen, gemeentes, zwembaden en andere instellingen kiezen hier steeds vaker voor. Moet jouw bedrijf nog overgehaald worden om te kiezen voor teamkleding met bedrukking? Dan noemen we speciaal voor jou de voordelen ervan.

teamkleding bedrukken

Teamkleding bedrukken

De grootste reden om medewerkers van een bedrijf te voorzien van dezelfde kleding is uniformiteit. Er wordt herkenbaarheid door gecreëerd, klanten en andere mensen kunnen onmiddellijk zien dat iemand bij het bedrijf of de instelling hoort. Daarnaast zorgt uniformiteit voor een hecht groepsgevoel bij degene die de kleding dragen. De medewerkers voelen dat ze ergens bij horen.

Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om medewerkers allemaal hetzelfde shirt te geven, maar door teamkleding te bedrukken worden de voordelen versterkt. Als voorbeeld kunnen we een werkoverall voor hoveniers nemen. Je kunt de medewerkers natuurlijk allemaal voorzien van dezelfde overall, maar door het logo van het bedrijf erop te laten drukken zorg je voor veel meer herkenbaarheid. Je kunt het zelfs zien als gratis reclame voor je bedrijf. Het is de investering daarom meer dan waar

Wat voor teamkleding kan ik laten bedrukken?

In principe kun je alle soorten kledingstukken laten bedrukken. Wat je laat bedrukken hangt simpelweg af van de werkzaamheden, activiteiten of diensten van de vereniging, het bedrijf of de instelling. Medewerkers van een kantine kun je bijvoorbeeld een blouse, sweater of polo geven met bedrukking.

Vrijwilligers van de gemeente die begeleiden bij de avondvierdaagse kunnen heel goed gele hesjes gebruiken met bedrukking. Zo zijn er allerlei redenen te noemen om teamkleding met bedrukking te bestellen.

Teamkleding met bedrukking kopen

Ben je op zoek naar teamkleding met bedrukking? Kijk dan eens op onze website! Bols Teamwear levert vrijwel alle soorten kledingstukken, die wij tevens naar wens kunnen bedrukken. Wij beheren zelfs een eigen drukkerij. Zo kunnen wij snel werken en een scherpe prijs hanteren.

Je kunt bij ons alles online bestellen, vul hiervoor het offerteformulier in. Wij kunnen de opdracht in heel Nederland afleveren, ook op locatie. Als je vragen hebt, dan kun je gebruik maken van de chat-functie.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl