Waar volleybal shirts bedrukken?

Volleybalshirts bedrukken; ben jij op zoek naar een bedrijf die dat kan doen? Bols Teamwear is dan het geschikte adres voor jou!

Wij zijn namelijk niet alleen één van de grootste leveranciers van Nederland op gebied van teamkleding, wij beheren ook een eigen drukkerij. Dit levert onze klanten veel voordelen op. Daarom kozen al vele klanten voor ons bedrijf. Op dit moment leveren wij namelijk kleding aan maar liefst 250 klanten en 35 verenigingen, waaronder enkele volleybalverenigingen.

Wil jij weten welke voordelen onze klanten dan hebben? Dan is dit blog speciaal voor jou!

bedrukken volleybalshirts

Waarom Bols Teamwear

Bols Teamwear is al jarenlang een begrip op het gebied van teamwear. Dat komt omdat wij werkelijk alles op gebied van teamkleding kunnen leveren. Dat betekent niet alleen sportkleding, maar ook kleding voor bedrijven en (overheid)instellingen.

Bij ons vind je geen beperkt online assortiment, wij leveren alles wat je maar nodig kunt hebben en bedenken, bijvoorbeeld kleding voor bouwvakkers of stratenmakers, hovenierskleding, uniformen, blouses, polo’s, sweaters, regenkleding, hoodies en ga zo maar door.

Daarnaast kun je de kleding bij ons ook laten bedrukken. Wij besteden dit niet uit, maar voeren het uit in onze eigen drukkerij. Het grote voordeel hiervan is dat we hierdoor snel kunnen werken en leveren. Daarnaast geeft dit ons de mogelijkheid om een scherpe prijs te rekenen.

Wat voor volleybalshirts kan ik laten bedrukken?

Ook op gebied van sportkleding kunnen wij werkelijk alles leveren. Alle mogelijke kleding, van welk merk dan ook. Enkele voorbeelden van merken zijn Jako, Hummel en Erima. De keus voor volleybalshirts is dan ook enorm en geheel aan jou.

Wij leveren volleybalshirts van verschillende merken, in allerlei kleuren en kleuren combinaties met volleybalbroek en sokken. Je kunt dus ook hele tenues bij ons bestellen, eventueel zelfs inclusief trainingspakken en sporttassen.

Het bedrukken van de shirts, met logo, rugnummer en eventueel sponsornaam, voeren wij door onze jarenlange ervaring zeer professioneel uit. Je kunt er daarom vanuit gaan dat er lange tijd met plezier in de shirts gespeeld kan worden.

Volleybalshirts bedrukken

Ben je overtuigd van de voordelen van teamkleding van Bols Teamwear? Bestel de volleybalshirts dan bij ons, wij zullen ze naar wens bedrukken in onze eigen drukkerij. Een bestelling doe je door het offerteformulier in te vullen.

Sportkleding

Meer informatie

Bedrijfskleding

Meer informatie

Promotiekleding

Meer informatie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Bols Teamwear
0528-745743
info@bolsteamwear.nl